Kayseri Döğerspor yemekte buluştu
Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Kayseri Döğerspor 2025-2026 futbol sezonu öncesi Konak Restauranta yemekte bir araya geldi.
Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Kayseri Döğerspor 2025-2026 futbol sezonu öncesi Konak Restauranta yemekte bir araya geldi. Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Kayseri Döğerspor dün yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Yeni sezona güçlü bir kadro ile girecek olan Kayseri Döğerspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir birinden önemli isimleri kadrosuna dahil eden Kayseri Döğerspor gelecek adına umulu.

Başkan Ulu: Aynı renkler için mücadele edeceğiz..
Kayseri Döğerspor Kulüp Başkanı Kamil Ulu, “Döğerspor ailesi olarak bir arada olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ana sponsorumuz İmdoor Çelik Kapı ve Okso Ahşap Kapının sahibi İmdat Aksu’ya çok teşekkür ediyorum. Sponsordan ziyade kendisi kulübümüzün bir parçası ve ağabeyimiz. Biz sahada sadece futbol oynayacağımız arkadaşlar birlik ve beraberlik kardeşlik için mücadele edeceğiz. Hepimizi aynı renkler aynı hedeflerin peşinde koşacağız. Bu sezon güçlü kadromuzla kaliteli oyunumuzla rakibimizi sahayı dar etmeye inşallah yemin edeceğiz. Hepsi kardeşimiz ama sahada herkes rakibimiz olacak. Herşeyden önce bir futbol takımından ziyaede önce aile olacak. Aile olacağız, birlik ve beraberlik içinde olacağız, güçlü kuvvetli olacağız. Herkesin acısı acımız, mutluluğu mutluluğumuz olacak. Ondan sonra yolumuz devame deceğiz. Hayırlı, sağlıklı, kazasız bir sezon olmasını diliyorum” diye konuştu.
İmdoor Çelik Kapı ve Okso Ahşap ana sponsor oldu
Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Kayseri Döğerspor’a dev ana sponsor. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Kayseri Döğerspor yeni sezon öncesi İmdoor Çelik Kapı ve Okso Ahşap Kapı ile sponsorluk imzaladı. Yeni sezonda güçücüne güç katan Kayseri Döğerspor gümbür gümbür geliyor. Kayseri Döğerspor Başkanı Kamil Ulu, İmdoor Çelik Kapı ve Okso Ahşap Kapı sahibi İmdat Aksu’ya desteklerinden dolayı 36 numaralı İmdat Aksu yazılı forma hediye etti.