"HERKES HADDİNİ BİLSİN,  ASLOLAN KAYSERİSPOR’DUR"

4.09.2024 10:54:00

Son günlerde Kayserispor tartışmaları büyük tepkiler çekmeye devam ediyor.

Son günlerde Kayserispor tartışmaları büyük tepkiler çekmeye devam ediyor. Kayseri ve Kayserispor sevdalısı Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci son günlerde yaşanan tartışmalara noktayı koydu. Kulüp başkanının Kayserispor üzerinden atışmalarının kulübe büyük zarar verdiğini, bu tartışmada kimsenin ağzından çıkanı kulağının duymadığını ifade eden Değirmenci, “Bizler görevimiz gereği Türkiye’nin her yerine gidiyoruz. Yurtdışında programlara katılıyoruz. Buralarda gururlanarak “Kayseriliyim” dediğimde konuşulan tek konu Kayserispor…

Bizler Kayserispor’un Yurt içinde ve Avrupa’da başarıları ile anılmasını beklerken, kendini bilmezler Kayserispor’u kişisel menfaatleri için Türkiye’ye rezil edecek duruma getiriyor. Artık elinizi Kayserispor’un üzerinden çekin. Hiç kimse “Ben yoksam Kayserispor olmaz” havasına girmesin…” diye konuştu.

 

Bu kulüpten kimler gelip geçti. Siz kim oluyorsunuz?

Kayserispor’un asla sahipsiz olmadığının altını çizen Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Çelik İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci, şunları söyledi; “Kayserisporumuzun şanlı tarihine baktığınızda kimler geldi, kimler geçti. Bu kulüp hep vardı ve var olmaya devam edecek. Kimse Kayserispor’dan büyük değil. Yapamıyorsanız kenara çekilin. Kayserispor şehrin markasıdır. Kayseri ve Kayserispor sevdalısı olan bizler her zaman bu kulübün arkasında olmaya, gururumuz Kayserisporumuzu desteklemeye devam ederiz. Birbirini hırsızlıkla, yolsuzlukla suçlamaları yetmiyor gibi, bazı kulüp yöneticilerinin Kayserispor’a bağış yaptığını iddia eder duruma geldiniz. Kayserispor’u ne hallere düşürdünüz? Artık kendinize gelin. Dilinizi tutun. Bu takımın şanlı tarihine laf getirme noktasındasınız. Aynı yönetimde dün övüyordunuz bugün izine kurşun atıyorsunuz. Bu takım sahipsiz değil. Susun ve gidecekseniz gidin!”