Mehmet KETENCİOĞLU


ZORDU, ÇOK DAHA ZOR OLDU!

Canlanmak için, Hes Kablo Kayserisporumuz üzerine atılan ölü toprağını üstünden atmak için son virajlara girerken şoför koltuğundaki kişinin nerede gaza basıp nerede ayağını gazdan çekmesi gerektiğini iyi bilmesi gerekir ki içi dolu otobüs şarampole yuvarlamasın hayat kazasız belasız devam etsin.



Canlanmak için, Hes Kablo Kayserisporumuz üzerine atılan ölü toprağını üstünden atmak için son virajlara girerken şoför koltuğundaki kişinin nerde gaza basıp nerede ayağını gazdan çekmesi gerektiğini iyi bilmesi gerekir ki içi dolu otobüs şarampole yuvarlamasın hayat kazasız belasız devam etsin. Gol atıyor hemen gol yiyoruz, ne yaptığımızı bilemiyoruz.

Süper lig Cemil Usta sezonu Hes Kablo Kayserisporumuz için hayal kırıklığı olmaya ne yazık ki 21. Hafta oynadığı Fraport Tav Antalyaspor maçında da devam etti. Hayaller yine bir sonraki haftaya kaldı, ya tutarsa diyerek önümüzdeki hafta Yukatel Denizli deplasmanında galip gelip umutları ötelemeye çalışacağız. Maça iyi başlayan Hes Kablo Kayserisporumuz diğer maçlara oranla ne yaptığını, ne istediğini bilir bir görüntü verdi. Gol için kaleye çok şut çekilmesi de bunun kanıtı oldu.Bu şutlara Antalyaspor kalecisi Boffin çok iyi müdahaleler ile karşılık verince ilk yarı karşılıklı atılan 1 er gol ile soyunma odasına iki takımda kardeş payı ile gitti. Ne şiş yandı ne kebap !

2.yarıda Kayserisporun daha tempolu oynaması beklenirken rakip takıp oyunu domine etti ve "Kayserispor’dan en azından 1 puanı alır giderim" mesajını 2.yarının ilk dakikalarında verdi. Hes Kablo Kayserisporumuz için 6 puan değerindeki bu maçtan 3 puan alınabilse moraller yerine gelecek ve bu hafta sonu Yukatel Denizli deplasmanına daha bir cesaretle gidilecekti, bizden daha rahat bir durumda olan rakibine dirsek gösterebilecekti. Ölmedik ayaktayız denilecekti. Olmadı, zor olan durum daha da zorlaştı. Maç sonunda herkes kendine küsmüş  bir görüntü ile stadı terk etti.

Hayat devam ediyor, mücadeleye sonuna kadar devam... Şartların ne kadar olumsuz olduğunu bilse bile Prosınecki hoca inananların başında geliyor ligden düşmeyeceğiz mesajını yineliyor, futbolcularında inanmasını istiyor. Kayserispor ligde kalacaksa gol atıp arkasından gol yeme hastalığına son vermeli. Gol atıyor hemen akabinde gol yiyerek tepetaklak oluyor. Prosinecki Hoca hafta içi bu hastalığa gerekli ilacı vermezse disiplinli bir takım olan Yukatel Denizli deplasmanında işi çok zorlaşır, puan veya puanlar hayal olur. Maç için söyleyeceğimiz bu kadar ama bir sözümüzde stat yetkililerine...

ÇATIDAKİ BUZU KIRACAK GÖREVLİ YOKMU?

Maç esnasında batı tribün çatısından  buz parçaları 4. Hakemin olduğu yere düştü. Mac öncesinde bu tedbirleri  alınmaması yetkililerin işlerine ne kadar ciddi baktıklarını gösterdi, hatta maçı izleyen TRT de bu konuyu dile getirdi. İhmalkârlık  pahalıya mal olabilir dedi. Stat işlerinden sorumlu kardeşler işlerini daha bir profesyonel olarak yapmak zorundalar ki sonrasında Kayserinin başı ağrımasın, dünyaya reklam olmasın.