Necmettin ÇUHADAROĞLU


ZEYTİN DALI

İsminden rahatsız oldunuz, harekâttan rahatsız oldunuz, Afrine girildi rahatsız oldunuz, teröristler gebertildi rahatsız oldunuz, terör yuvaları bir bir imha edildi, rahatsız oldunuz.


 

İsminden rahatsız oldunuz, harekâttan rahatsız oldunuz, Afrine girildi rahatsız oldunuz, teröristler gebertildi rahatsız oldunuz, terör yuvaları bir bir imha edildi, rahatsız oldunuz.

Aslında hastasınız biliyor musunuz siz, hasta.

Zeytin dalı harekâtına karşı gelenler ya kendilerini aydın zanneden karanlıklar ya da terörden beslenen beslemeler. Ve onların uzantıları.  Bunun içinde tarikatlarda olduğu gibi siyasi parti görünümünde olan zavallılarda var.

Ne yapsa idi Türkiye, buyurun gelin Suriye´nin kuzeyinde yapılanın istediğiniz yerde de devlet kurun mu dese idi.

Onu mu istiyorsunuz?

Bir anlam veremedim sizlere ama Türk devletine, milletine ve askerine beddua eden alçaklara sözüm yok, bedduam yok niye mi? Allah´ım size vereceği kadar bela vermiş başınıza zaten de ondan.

El insaf demek lazım.

Çok kısa önce ABD nin parlattığı ve silahlarla donattığı YPG yi kahraman olarak nitelendiren hatta onlara özgürlük savaşçısı bile diyecek kadar aymazlık yapanlar YPG nin terör örgütü olduğunu bile bile bilmezlikten gelenler işte onlar esas vatan hainleridir. Bir taraftan müttefikimiz diye adlandırdığımız ABD sınır ötesine silahları Suriye´deki PKK nın kolu olan YPG ye teslim ederken, gerek Almanya, İngiltere, Fransa alkış tutmuş, YPG ye özgürlük savaşçıları diyecek kadar utanmaz olmuşken içimizdeki İrlandalılarda onların destekçileri olmuştur. Maalesef ülkemde böyle görüntüler varken, ülkem dışında ibadethanelerimiz PKK nın işbirlikçileri tarafından talan edilirken gıkını çıkartmayanlar hatta utanmadan Afrinde siviller katlediliyor yalanını ortaya çıkartanda Suriye tarafından atılan bombalarla hayatının baharında 17 yaşındaki kızımız şehit edilirken bir kınama dahi yayınlayamadılar.

Biz bu harekâtın zorunlu olduğuna inanıyoruz.

Neden mi?

Sınırlarımızın güvenliği bizim en tabi hakkımız.

Adı zeytin dalı, barışın simgesi.

Niye bu kadar alınıyorsunuz? Neden bu kadar sesiniz çıkıyor? 170 kendini karanlığa atmış insan neden? 17 yaşında birisinin hayatını kaybetmesi sizi hiç ilgilendirmiyor mu? Şehir olan askerlerimiz için okunan dualara neden amin diyemem diyorsunuz? Neden teröriste terörist diyemiyorsunuz neden?

Bu millet hep küllerinden doğmuştur, ne zaman ne yapacağını bilir. Unutmayın sizleri de bir kenara yazıyor.

Ve yapılanları unutmaz.

Sizler vatanın savunmasında ülkenizi kaçarak temsil ederken bu milletin evlatları terör örgütlerini kovalıyor unutmayın.  Ve kendilerini aydın zanneden karanlık zihniyetler hiçbir şey yapamıyorsanız susun yeter.

´´Türk askeri Afrine girermiş ama çıkamazmış´´ diyen müptezel Türk askeri nereye girerse oradan hem çıkar hem adaleti ve güvenliği sağlar hemde gittiği yere barış getirir.Sende Amerikadaki şerefsiz gibi konuştuğun için sorgu dasın unutma. Sizler Türk askerinin tırnağı bile olamazsınız.

FETÖ terör örgütü çözülürken ilk zamanlarda yazdığım yazı da şunu belirtmiştim; tekke, zaviye ve tarikatların çalışanları bunların yerini alır demiştim. İşte bir vakfın daha kapısına kilit vuruldu. Başkanının açıklamalarına dikkat edelim. Devlet başkanımız için neler söyledi. İçlerindeki kini akıttılar. Böyle devam edemezdi. Devlet gerekeni yaptı. Bence bundan sonra bu tür vakıfların yerini alacaklara da dikkat etmek gerekiyor.

Neden mi?

Giden geleni aratır da ondan.

Kalın Sağlıcakla.