Furya DERNEĞİ


YENİDEN FURYA

Bir sosyal sorumluluk çatısı olan Furya, Covid-19 salgınının yeni normal döneminde yeniden yeni projeler ile Kayseri’de #yaşamfarkındalıktır diyerek faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.


 

Bir sosyal sorumluluk çatısı olan Furya, Covid-19 salgınının yeni normal döneminde yeniden yeni projeler ile Kayseri’de #yaşamfarkındalıktır diyerek faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Daha önce Furya olarak ağaç furyası ile ağaç dikme etkinlikleri, mama furyasıyla sokak hayvanlarının beslenmesi, yardım furyası ile ihtiyaç sahiplerine destek olma konusunda birçok proje gerçekleştirdik. Özellikle özel gereksinimi olan bireyler için iki defa düzenlediğimiz 3. Milli Kültür Şurası kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Kocaman Yürekli Festivaller ve Kayseri meydanındaki etkinliklerimiz Furya ile özdeşleşen etkinliklerden oldu. Ayrıca farkındalık oluşturmak adına gerçekleştirdiğimiz seminerler ile toplumsal bilinç oluşturmaya yönelik birçok etkinlik düzenledik. Bu etkinliklerde toplumun her kesimi tarafından sorun olarak görülen kadına şiddet, istismar, hayvanlara eziyet gibi konularda net bir şekilde tepki koyarak düzeltilmesi için çözüm önerileri sunduk.

Furya olarak faydalı işlerde bulunmak isteyen herkesle birlikte faaliyetlerimize yeni ofisimizde yeni katılan ve katılacak olan gönüllülerimizle yeni farkındalık projelerimizle ilgili çalışmalara devam edeceğiz.  Bu kapsamda ilk etkinliğimizde yaşamın en önemli kaynaklarından biri olan su sorununu ele alacağız. Projemizin adı: Su farkındalığı projesi, proje kapsamında su kaynaklarının hızla tüketilmesi ve suyun doğru kullanımı hakkında toplumu bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Gerek sosyal medya platformları üzerinden hazırlayacağımız içerikler ile gerekse düzenleyeceğimiz su farkındalığı semineri ile su kaynaklarının daha bilinçli tüketilmesi hususunda farkındalık oluşturarak su kaynaklarının korunmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Projenin geniş kitlelere ulaşarak farkındalık oluşturmasını temenni ediyoruz. Çünkü Furya için #yaşamfarkındalıktır.

Son olarak daha sağlıklı günlerde, daha güzel projelerle iyilik çatımızın daha fazla büyümesi için sizleri bir sosyal sorumluk çatısı olan Furyayı tanımaya davet ediyoruz. Daha yüksek sesle #yaşamfarkındalıktır diyebilmek için.