Erhan KAN


YENİDEN DİRİLİŞ İÇİN İLK KIVILCIM


 

 

Evet beklenen gün geldi çattı. Yönetim krizleri, transfer yasakları hepsi geride kaldı. Ama asıl söylenecek söz sahada olmalı dedik ve o gün geldi işte. Siz yönetimsel olarak ne kadar iyi durumda olursanız olun. Teknik kadronuz iyi, transferleriniz flaş olsun ama sahada yoksanız bunların hiçbir kıymeti kalmıyor. Bu nedenle görev artık futbolcularda. Zira Kayserispor kulüp olarak yönetim ve kadro olarak üzerine düşeni yaptı.

 

           ********************

   Yarın Fenerbahçe ile oynanacak olan karşılaşmanın önemini bir kez daha belirtmeye gerek yok. Artık ligde her maçın her puanın büyük önemi var. Zira ligin boyu kısalıyor. Üst sıradaki takımlar puan kazanıyor ve fark açılıyor. Durum üzerimizdeki takım 1 maç kazandığı takdirde bizim iki maç kazanmamız şekline dönüşmüş durumda. Bu nedenlede özellikle kendi sahamızda oynayacağmız maçların önemi daha büyük.

 

           ********************

   Her zaman sokakta, mahallede, otobüste konuşulur. Ve ilk soru şudur: Ne olacak bu Kayserispor´un hali? İşte bu sorunun cevabını bulacağımız gün yarın. Bence bu soruyu kimseye sormayın. Gelin ve takımın son halini kendi gözlerinizle görün. Her ne kadar yönetim, teknik kadro ve oyunculardan söz ettiysekte en önemli faktör yarın taraftar. Şehrinin takımını bu yeniden dirilişte yalnız bırakma. Bu yükselişte bir payın bulunsun. Hatta bu dirilişte ilk kıvılcımı yarın tribünlere gelerek sen yak.

 

           ********************

   Kayserispor bu ligde kalacaksa unutma ki bu şehir olarak kenetlenmekten geçiyor. Haydi o zaman maça!