Memduh BORAZAN


YEDEK VOLKAN BUNALIMDA!...

Kayserispor çıkmış Fenerbahçe´yi dağıtmış, 3-2 yenmiş. Adamlar çatır çatır top oynadı.


 Kayserispor çıkmış Fenerbahçe´yi dağıtmış, 3-2 yenmiş. Adamlar çatır çatır top oynadı. Karşısında Fenerbahçe gibi milyon dolarlık bir takım var. İki kez yenik duruma düşmüş bir Kayserispor, bu skoru çevirmiş ve sahadan 3-2 galibiyetle ayrılmış. Futbolcular sevinmeyi hak etmiş.

Kendini bilmez hadsizin biri, lakabı bilinen yedek kaleci Volkan, Kayserispor´u oyunculara kendince kabadayılık taslıyor. Yedek olmanın stresini yaşayan ve bunalım geçirdiği gözlenen Volkan, sevincini yaşamak isteyen oyunculara gösterdiği el kol hareketli sözlü sataşması ile karaktersizliğini yine sergiledi. Milli Takım´da kendini ?.. Sanan, taraftara el kol yaparak sahayı terk eden Volkan, o gün bugündür zaten Milli takımdan´da olmuştu.

Cezası bununla kalmadı, taraftar bu kaleciden artık bıkmıştı. Anarmol çıkışları, bir amatör kalecinin yapmayacağı hataları ile Fenerbahçe´yi zor durumlara düşürdü. Artık bununda sonu geldi. Ne yapacağını bilmediği için insanlara sataşmaya başlayan Volkan, yedek kaldı. Harun gibi bir kalecinin yedeği oldu!. Daha beter olur inşallah. Örnek gösterilecek bir kaleci olmadığını artık herkes öğrendi. Bir kere sen kim oluyorsun da Kayserispor´lu oyuncuların sevincini çekemiyorsun?. Nesin necisin.

Yanındaki yedek arkadaşınla sen Türk futbolu için çirkinlikten başka bir şey değilsiniz! Kayseserispor´lu oyuncular yine adammış ta bu iki densize karşılık vermeden sahayı terk ettiler. Başkan Ali Koç bu iki yedek oyuncuya gerekeni yapacaktır.

 Kayserispor? Haftanın konuşulan takımı. Haftanın övgü sözlerini alan takım. Fenerbahçe´yi 3-2 yenerek zafere imza attı. Önemli bir galibiyet aldı. Yani kimsenin beklemediği sonuçları yine geçen sezon olduğu gibi bu sezonda almaya devam ediyor. Mevcut takıma birkaç takviye ile bu iş bitti.

Bu sezon bambaşka bir kayserispor izlenecek. Gol atan, kolay gol yemeyen bir takım oluşturuldu. Sezon gerçekten Kayserispor ve Kayserispor sevenleri için güzel geçecek. Hedefler doğrultusunda, atılan taş yerine oturacak gibi.