Memduh BORAZAN


YAZIKLAR OLSUN SİZE!...

Amatör futbolun içini dışını bilen bilir. Her hafta sonu yaz kış demeden görev yapanlardan biriyim.


 

Amatör futbolun içini dışını bilen bilir. Her hafta sonu yaz kış demeden görev yapanlardan biriyim. Şikâyetim yok Allah´a şükür fırsatım oldukça bu işi yaptıkça da amatörün içinde olacağım. Keşke bizim gibi görünmeye çalışanlarda hafta sonları bizlerle birlikte maçları takip etse.

Amatörün sorunlarını görseler. Geçen amatör futbol için malzeme dağıtımı yapıldı. Şuana kadar amatörle alakası olmayan kişileri protokolde oturduğunu gördüm. Şahsen ben bu programa katılmadım. TV´den izledim. Kim var kim yok şöyle bir göz gezdirdim. Aman Allah´ım meğer ne kadar amatörcü varmış. Ne kadar amatöre yakın insan varmış.

Biz niye görmemişiz şimdiye kadar bu kişileri. Malzeme dağıtımı tıklım tıklım dolu vermiş. Bismillah dedim. Etrafta görebildiğim kişiler tam anlamıyla yalaka grubu. Evet, biraz ağır olacak galiba ama böyle. Amatör maçlarda görmediklerimiz maalesef bu tür programlarda şirinlik yapmak için ön plana çıkıyor ve güya amatörle iç içe olduğunu birilerine göstermeye çalışıyor.

Ne kadar saçmalık bu yahu? Bakana Belediye başkanlarına görünmek için bu kadar küçük düşürmez insan kendini. Bu programlarda bu tür insanlar olduğu için asil görevini yapan bizler katılmak istemiyoruz. Katılmıyoruz. Geriden bakıyoruz. TV´den takip ediyoruz. Varsın onlar kendini göstersin büyüklere. Biz görünmeliyim ne faydası var. Adamlar utanmadan birde fotoğraf çektirme yarışı yapıyorlar. Sırasıyla biri birini itekleye itekleye.

Ayıptır yahu sizde hiç utanma yok mu?. Leş kargaları gibi gelip konuyorsunuz bakanlı milletvekilli belediye başkanlı programlara. Bu kadar amatör sevdası var içinizde gelen amatör maçları hep bu kalabalıkta izleyelim takip edelim.

Sizin amacınız belli. Göründünüz, çektirdiğiniz fotoğraf karelerini, tamam bitti işiniz.  Fotoğrafları çekinir çekinmez hemen sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmaya başlamalar ise tam anlamıyla bir skandaldı. Bırakın kardeşim bu işleri amatör ruhunu yaşayın. Bizler sizler gibi değil her gün yaşıyoruz. Bir dahaki amatör malzeme dağıtımı töreninde buluşmak üzere..