Memduh BORAZAN


YAZIKLAR OLSUN!...

Koskoca çınarı devirdiniz ya, o şaşalı takımı bu hale getirdiniz ya, kaderine terk edip can çekişe çekişe Amatör lige düşürdünüz ya size diyecek çok sözümüz var artık çok?


Koskoca çınarı devirdiniz ya, o şaşalı takımı bu hale getirdiniz ya, kaderine terk edip can çekişe çekişe Amatör lige düşürdünüz ya size diyecek çok sözümüz var artık çok?

Yazıklar olsun. Kayseri´nin en sevilen takımlarından birini yediniz bitirdiniz ya yazıklar olsun.

Nerenize ne yakarsanız artık?

Dostu belli düşmanı belli?

İçim yanıyor içim. Sizlerde yanasınız yetkili etkili isimler. Sizlerde bu takım gibi düşersiniz inşallah. Ağzımdan geleni filtre yaparak yazmak istiyorum? Hani bu takım daha iyi olacaktı? Hani her şey yoluna girecekti. Yine eski günlerine dönecekti. Onursal Başkan başta olmak üzere eski başkanlar, yönetimdeki o yalakalar neredeler acaba? Kayseri Erciyesspor düştü cümlesi çok hoşlarına gitmiştir? Bu takım üzerinden, bu kulüp üzerinden zengin olanlar ?gık´ bile diyemiyor. Yediniz çürüttünüz be koca takımı. İliklerine kadar sömürdünüz. Mavi-Siyahlı renkler işte o dönemde ?İnter´ olmuştu Kayseri´de? Nereden nereye? Son dört sezonda hep düştü düştü? Baktılar öyle düşen takıma. Seyirci oldular eriyip gitmesine. Yalandan yardım sözleri ile kandırdılar? İnsanları uyuttular ayakta adeta. Geliyordu gidiyordu şu gündü bu gündü derken faciaya kapı açtılar. Yönetim gitti? Yeni yönetim zaten evlere şenlik? Ne maksatla geldikleri bilinmez ama para olmayınca zaten kimse de olmaz başarıda olmaz mantığı hiçbir zaman bu takımın yakasını bırakmadı ki. Yendi yenildi, içildi gezildi borç haneleri kabardı birileri gitti birileri geldi zengin olan gitti derken uzadı gitti işte böyle. Günler su gibi akıp geçti o gün kara gün çıka geldi işte şimdi. İçimden çok şey söylüyorum. Burada yazamadığımı haykıra haykıra bağıramadığımı içinden geldiği gibi söylüyorum. Gözümün önüne geldikçe söylemeye fırsat buldukça da yazmaya devam edeceğim. Türkiye belki Kayseri Erciyesspor´u konuşuyordur. Herkes bu takımın neden düştüğünü öğrenmek istiyordur. Bir Ziya Eren ismini, bir Memduh Büyükkılıç ismini, Erol Bedir ismini ve bir biri ardına gelip giden Teknik Direktörler ismini Kayseri Erciyesspor adı altında duyan spor severlerin hakkıdır neden düştüğü bu kos koca takımın? Son Diyerbakırspor maçında neler oldu biliyor musunuz? Her maçta hani 5-10-7 gollerle mağlup olan çocuklar var ya Diyarbakır´a otobüsle gitti, yollarda aç susuz perişan vaziyette uyuyup dinlenmeye çalıştı. Saatler süren yolculuğun ardından dinlenmeden maça çıktı. Kalabilecekleri bir yerleri yoktu. Para yoktu ki midelerini bastıracak bir şeyler alsınlar. Maç bitti 10 gol yiyen takım düştü. BAL ligine düştü. Diyarbakır taraftarları maç sonunda Kayseri Erciyessporlu çocukları tribüne çağırdı ve ?PARANIZ YOKSA ONURUNUZ VAR´ diye stadı inlettiler. Helal olsun Diyarbakırlı sporseverlere. Size helal olsun genç arkadaşlar. İmkânsızlıklar içerisinde başka bir şey yapamazdınız zaten. Size helal olsun ama sizi bu hale getiren, kulübü bu hale getirenlere haram olsun. İstediğiniz oldu. Yarın bir gün Kayseri Erciyesspor tesislerine yüksek kat bina çaktım mı ohhh ne ala.. Hadi bundan sonra hangi takım sırada acaba?