Necmettin ÇUHADAROĞLU


YAKIN

Yazdığımız yazılara neden bozuluyorsunuz anlamadım. Hata nerede onu da bilemiyorum. Çünkü doğruları yazdığımı düşünüyorum.


Biz ne zaman gazetelerde köşe yazmaya, televizyon programlarını yapmaya başladık o zamandan beri adeta saldırıya uğruyoruz. Maalesef bu iş böyle. Çokta dikkate almıyoruz. Ne kadar düşmanınız çoksa o kadar da sevenimiz var onu biliyorum. Gerek mesaj yollayarak gerekse telefon açarak bunu teyit eden herkese teşekkür ediyorum.
Yalan yanlış bilgilerle insanları töhmet altında bırakanları da Allaha havale ediyorum. Kayseri gündeminden başımızı alamadığımızdan ülke gündemini de pek yazamıyoruz. Anlaşılan o ki buna da yazma fırsatı vermiyorlar.
Biz bu memleket için kaygı duyanlardanız.
İyi olan her şeyin yanında, kötü olanlarında karşısındayız.
Bu memlekette iyi şeyler oluyor.
Bunu biliyoruz. Onun haklı gururunu yaşayanlarında yanındayız. Varsa eleştirisel bir durum onu da bu köşeden bildiriyoruz.
Bunların hepsi çokta normal.
Ülke gündemi ise malum, meclis harıl harıl çalışıyor. Türkiye´de ilk defa meclis işgal edildi. TBMM kurtuluş savaşında bile işgal edilmemişti. Hazır milletvekilleri Anayasa oylaması yaparken kürsü dokunulmazlığının yanı sıra milletvekili ısırmazlığı konusunda bir önerge sunsunlar bundan sonra mecliste arkadaşını ya da milletvekillerinden her hangi birini ısırana bir ay hücrede kalma cezası falan verilsin. Yani milletvekili ısırmazlığı maddesi de konulsun bence.
Vekiller bir birini ısırıyor.
Nasıl bir şizofrenim kafa olmalı. Adamın aygınımı beğendin ne yaptın?
Yuh olsun size.
Söylenecek bir şey bulamıyorum.
Ak Parti Milletvekili yani mağdur olan vekil hemen kuduz aşısı yaptırması da ayrı bir manidar.
Ey vekiller, millet sizi birbirinizi ısırın diye göndermedi oralara. Sizi adam gibi milletin hakkını hukukunu savunun diye gönderdi. Sizin yaptığınız ayıp değil adeta ayıp ötesi. Kürsü işgali, mikrofonun kaybolması, bacak ısırılması derken kavga nizah ve sin gaflı cümleler gırla gidiyor.
Vay arkadaş vekillere bak.
Meclis deki görüntüler çıkmadan öncede ben bu tezi savunuştum şimdide savunuyorum. TRT de meclis genel kuruluna bağlanınca TV nin üst sağ köşesine +18 loğusu koymaları gerekir. Bebe bilik etkilenmesin. Birde anlamadığım vekillerin bazıları ellerinde telefonlarla o canım deri koltukların üzerine basarak canlı yayın yapıyorlar ya o da tam bir muamma.
O koltuklar ceylan derisinden bir tarafınız yıpranmasın diye döşendi ayaklarınızla basılsın diye değil. Yırtılan kürkçü Bekirin yakası. Yiyin, için, yakın, kesin, ısırın, küfredin her şey serbest.
Siz vekilsiniz ya.
Ammaaaa bir gün gelir sizi vekâleten oraya gönderenler sizden hesap sorar.
O da yakın.
Sandık önümüze gelecek, o zaman el mi yaman bey mi yaman hepimiz bakıp göreceğiz.
Kalın Sağlıcakla.