Erhan KAN


VALDEZ´E NİYET LUNG´A KISMET!

Kayserispor yeni sezon çalışmaları için bugün Karpuzatan Kadir Has Tesisleri´nde kolları sıvıyor.


Kayserispor yeni sezon çalışmaları için bugün Karpuzatan Kadir Has Tesisleri´nde kolları sıvıyor. Bir yandan ise transfer devam ediyor. Ediyor etmesine ama ilginç gelişmeler birbirini takip ediuyor. Taraftarın aklı ile dalga geçercesine ortaya atılan isimler, yapılan transferlerin önüne geçiyor. Birileri ya yaptıkları transferlerden memnun değil, yada resmen taraftar ile dalga geçiyor. Dünya yıldızlarının ismi anılırken, takıma katılan isimlere baktığınız tam anlamıyla tezat görüntüler yaşanıyor.

********************
Hatırlarsınız. Transferin ilk günlerinde kaleci için Victor Valdez ismi gündeme gelmişti. Ama taraftarın bahtına dünyaca ünlü İspanyol kalecinin yerine Romanya´dan Silviu Lung düşmüştü. Sağ gösterip sol vuran yönetimin bu tavrına bir anlam verememişken, Drogba ismi ortaya atıldı. Bakalım bunun yansıması nasıl olacak. İnanın Victor Valdez deyip Lung´u alan ziyniyetten Drogba deyince korkmaya başladım. Romanya, Slovakya yada Makedonya Ligi´nde bir isim gelirse şaşırmamak lazım.

********************
Bu transfer politikası ile taraftarın aklı ile dalga geçen zihniyet, kendisine yakın küçük internet sitelerini kullanarak farklı bir algı yaratmanın peşinde. Ama bunun kime ne faydası var? Olan Kayserispor taraftarına oluyor. Büyük beklentiler içine giren camia ismi cismi duyulmamış oyuncular ile avutuluyor. Birde bunun sezon içindeki yansımaları olacak elbette.