Necmettin ÇUHADAROĞLU


ÜÇ KONU

TÜRKİYEDE 7 VE ÜZERİ DEPREMDE ÇOĞU YER YERLE YEKSAN OLUR 2030 A KADAR İSTANBULDA DEPREM OLMA İHTİMALİ YÜKSEK


Bir deprem gerçeği ile karşı karşıyayız. Bu gerçeği göz ardı etmememiz lazım. Aslında bu gerçeği bilerek hareket etmek gerekir. 1999 öncesi Türkiye´de 7 ile 7.5 Milyon depreme dayanıksız yapı var.
DEPREM OLACAĞI GERÇEĞİNİ BİLMEMİZ GEREKİYOR
Bunları Cumartesi günü şehrimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki beyin açıklamalarının özeti bu idi.
Körle oturan şaşı kalkar misali bir hayat.
Kayseri de demokrasiye dem vuranlar. Bayağı demokrat olduklarından kendilerine para veren kuruluşların dışında hiçbir haberi yapmayan kuruluşlar..
Bir de kalkıp bizlerde demokrasi dersimi verecekler. Yapmayın Allah aşkına. Partiliyim dediği il başkanının haberlerini bile kibrit kutusu gibi kullanan, her yayında ve yapımda para isteyen insanlar gördük ya, ölsekte gam değil.
Ne güzel demokrasi.
Ölçütü para.
Paran yoksa demokrasinde mi yok anlamı çıkıyor.
Kayseri de iyi şeyler oluyor derken, bazen böyle olumsuz şeylerde çıkabiliyor. Bu arada
Kayseri de yeni yayın hayatına başlayan 38 KENT TV yönetici ve ekibine de başarılar diliyorum. Artık şehrimizin üçüncü uydu kanalı var. Ben bildiğiniz üzere TV1 de çalışıyorum. O ailenin içerisinde olmaktan da hep mutluluk duydum. Çalışsam da çalışmasam da bana hakları geçmiştir. Eeee ekip olmak kolay değil.
Bu arada gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Metin beyinde hakkını inkâr etmemek gerekir. Bizim bu gün Necmettin Çuhadaroğlu olmamıza katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu arada ?´15 Temmuz KARA GÜNDEN AYDINLIĞA ?´ isimli kitabımız bitti.
Elhamdülillah.
Tamamı el emeği, göz nuru. Hiçbir katkı maddesi olmayan bir kitap. 15 Temmuzda neler yaşadık. Bizi aslında 15 Temmuza getiren sebepler nelerdi? 15 Temmuzda AK Parti il başkanlığında neler yaşandı? Cumhuriyet Meydanına ilk giden ölümü dahi göze alan otuz otuz beş kişi kimlerdi.? Kim demokrasi havarisi kesildi. Meydana ilk gelenler kimlerdi? Hangi oda başkanları demokrasi mitinglerinden alınıp gözaltı kararı çıktı. Bir oda başkanı çoluk çocuğu ile meydanlarda gün sayarken nasıl gözaltına alındı. Gözaltında 17 gün kaldıktan sonra ilk sözü ne idi?
Kim 15 Temmuzda nasıl tavır aldı. Yaşanan tüm olayların ayrıntıları bu fakirin kaleminden çıktı. Diyorum ya el emeği göz nuru. Emekli aylığım ve birikimlerimle oluşan bir kitap bu.
Hiçbir katkı maddesi yok.
Malum katkı maddeli o kadar çooook ürün var ki yetişemiyoruz arkasından.
Önümüzdeki hafta elimizde olacak.
Bir tanıtım ile başlayıp gittiği yere kadar götüreceğiz inşallah. Eğer ki beklenen ilgi olursa kitabımızın içerisinde şu yazıyor´´ bu kitabın geliri 15 Temmuz Şehit ve Gazilerine adanmıştır´´ DİYOR.
Kalın Sağlıcakla.