Erhan KAN


TÜNELİN SONUNDA IŞIK GÖRÜNMÜYOR

Yazık hem de çok yazık.


Yazık hem de çok yazık. Ne denir,ne yazılır bu futbol üzerine. Mağlubiyeti bir kenara bırakalım, ama takımın yürürü yok be kardeşim. İlk yarıda yarım pozisyponda golü bulduk o kadar. Bakın tam bir pozisyon bile değil, rakibin kendi kalesine attığı bir gol. Ardından sahada gezinen ruhsuzlar topluluğu. İlk 45'te tek bir pozisyonumuz yok. Allah'tan rakip pas konusunda tercihini yan pas ve geri pas olarak kullandıda fazla baskı yemedik. 
İkinci yarı daha da vahim. Bir tek Mensah'ın şahsi çabaları ile girilen birkaç pozisyon. Maç 1-1 giderken son dakikalarda iki oyuncunuz zaman geçirdiği sarı kart görüyor düşenebiliyor musunuz. Herkes 1 puana razı yani... 

 ********************   

Ama kazın ayağı öyle olmuyor işte. Mutlak mahkum oynadığınız maçta açık vermeniz kaçınılmaz, Nitekim o açığı da Bilal'in topa giden eliyle verdik. 
Konyaspor'un pas hızındaki temposuzluk, Kayserispor'u farktan ukrtardı. Evet, ligin en çok ve en isabetli pas yapan takımlarından biri Konyaspor ama hızı düşük olunca hücumda etkisiz kadılar. Kayserispor adına olumlu yönde yazacak hiçbir şey yok. Şununda altına kalın bir şekilde çizelim. Takım içerisinde ciddi bir disiplinsizlik söz konus. Pedro, 6. hafta sonunda ikinci kırmızı kartını gördü. Mensah'ın gördüğü kartı amatör oyuncular ile bile görmez. Bu disiplinsizlik bu ruhsuzluk ile yolun sonu karanlık görünüyor. Taraftarında Hikmat Karaman'a sırt döndüğünü düşünürsek durum hiç iç açıcı değil.