Erhan KAN


TRANSFERİN ARTIK BİTMESİ GEREKİYOR


 

 

     İkinci yarının ilk haftasında oynanacak olan Başakşehir maçı öncesinde gerekli uyarıları yapmış, zor ve de yıpratıcı bir maçını bizi beklediğini belirtmiştik. Görünen köy kılavuz istemez. Gelen transfer yasağı ve kadronun yetersizliği bu maç öncesinde umutlanmamızı engellemişti. Teknik Direktör Sergen Yalçın´ın maç sonrasında yaptığı açıklama ise oldukça ilginç. ´´Lig bizim için bu hafta başlayacak´´ sözleri taraftarı biraz daha umutlandırdı.

 

           ********************

   Eksik oyuncuların takıma dönmesi, transfer yasağının kalkması içen önemli adımların atılması, yeni transferlerin lisanslarının çıkartılması ve önemli takviyelerin yapılması bu hafta için en büyük beklenti. Zira, Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan karşılaşma artık ligde kader haftalarının başladığını gösteriyor. Başakşehir sıkletimiz olmadığı gibi rakibimizde değil. Ama Akhisar maçı öyle değil.

 

           ********************

   Artık hedef maçlar başlıyor. Her maç, her puan çok önemli. Ligde kalmak istiyorsak acilen kadromuzu Süper Lig seviyesine çekerek seri galibiyetler almamız gerekiyor. Bunun içinde Sergen Yalçın´ın sözleri daha büyük önem taşıyor. Yani bu sözleri istediğimiz bu başlangıcın habercisi olarak görmek istiyoruz. Öyle de olması gerekiyor. Üst sıradaki takımların puan farkını açması, psikolojik kırılmanın yaşanması bizim açımızdan çok kötü olacaktır. O kırılma yaşandığı takdirde istediğiniz kadar transfer yapın hiç önemli değil. Bunun için hep birlikte umutla günleri bekleyeceğiz....