Erhan KAN


TRANSFERDE TAM VERİM ALINAMADI

Ve beklenen gün geldi çattı... Kayserispor, bugün Antalyaspor ile oynayacağı maç ile bir anlamda ikinci yarıya start veriyor.


Ve beklenen gün geldi çattı... Kayserispor, bugün Antalyaspor ile oynayacağı maç ile bir anlamda ikinci yarıya start veriyor. Evet oynanacak olan maç kupa maçı ama ikinci yarı içinde önemli bir adım olarak kayıtlara girecek. Bu maçın ardından ilimize dönecek olan Kayserispor, ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı Galatasaray için hazırlıklarını Karpuzatan Kadir Has Tesisleri´nde sürdürecek. Temsilcimizin kamp çalışmalarının oldukça verimli geçmesi ise ikinci yarı için umutları arttıran bir gelişme olarak görülüyor.

*******************
Spor Toto Süper Ligi´nin ilk yarısını 30 puan ile 5. basamakta kapatan Kayserispor, ikinci yarı için Antalya´da hazırlandı. Sızan bilgiler kampın son derece neşeli ve bir o kadar da verimli geçtiğini gösteriyor. Sarı-Kırmızılı takım gerek oynadığı hazırlık maçları gerekse yaptığı çalışmalar ile eksiklerini giderme imkanı buldu. Bir tek yolunda gitmeyen şey transferde istenilen son adımın atılamamış olması. Gerçi daha zaman var. Belki du bu konuda bir gelişme yaşanır. Temsilcimiz üç oyuncu alarak kadrosunu takviye etmek istemişti. Elde iki oyuncu var. Üçüncü isim için çalışmalar devam ediyor ama kadroya katılsa dahi kamp çalışmalarına katılmadığı için takıma vereceği yarar tartışılır hale gelmiş durumda.

*******************
İlk yarı sona erdiğinde yapılan açıklamalarda bir kanat, bir forvet ve bir ortasaha oyuncusu alınması için girişimler olduğu dile getirilmişti. Kanat konusunda William De Amorim, forvet konusunda ise Artem Kravets takıma katıldı. Ama 10 numara pozisyonunda oynayacak, ortasahanın zengilniğini arttıracak bir oyuncu transferi için çaba harcansada istenilen olmadı. Bu konuda çalışmalar devam ediyor ama Pazartesi günü ikinci yarının ilk maçı oynanacak. Bu nedenle olsa da olur olmasada olur moduna giren bir transferden öteye gitmeyecek.

*******************
Bugün kupada turu geçmek bir anlamda Galatasaray maçı için moral olacağından bu maçın önemini tüm Kayseri olarak iyi anlamak gerek.