Erhan KAN


TELAFİSİ OLMAYAN HATALAR!

Kayserispor´da yaşanan ve ilerisi için umut veren çalışmaların yanı sıra akıllarda hep bir acaba sorusunun bulunması camianın önündeki en büyük set gibi duruyor aslında.


Erol Bedir, görevi kabul ederken şehrin ileri gelenlerinden belli bir destek sözü aldı. Bu olması gereken bir olgu zaten.?Buraya kadar bir sorun yok.  Zira bu şehrin meselesiyse belediye başkanlarından sivil toplum kuruluşlarına kadar herkesin işin ucundan tutması şart. Erol Bedir´in bu yükün altından tek başına kalkamayacağı ortada.

Peki ya verilen destek sözlerinin tutulmaması nasıl sonuçlara yol açar. İşte bu günlerde camianın aklındaki en büyük soru işaretinin önündeki ´´Acaba´´ kelimesi bu. Yani beklenen desteklerin gelmemesi halinde Erol Bedir´in tavrı ne olacak. Malum 19 Ocak´ta Genel Kuru var. Şu anda bu yönde her hangi bir resmiyet yok. Yani bugün Erol Bedir çıkıp da ´´Ben bu işten vazgeçtim´´ derse kimsenin yapabileceği bir şeyde yok.

Ama gelinen noktada verilen sözlerin tutulduğu gibi bir izlenim var. Zira, transferler yapılıyor, paralar dağıtılıyor, TFF´ye olan borçlar kapatılıyor. Bunların tamamı da bazı kaynakların açıldığının önemli işaretleri. Bugüne kadar yapılan icraatlar gerçekten camiayı umutlandırıyor. Şimdi tek düşünce bu iyi havanın devam etmesi. Aksi halde geçmiş dönemlerde yaşadığımız ´´Küstüm oynamıyorum´´ durumları yaşanması camiaya bundan sonra telafisi olmayan yaralar açacaktır. Bizlerin defalarca izlediği bu filmin artık vizyondan kalkması camianın selameti açısından çok önemli.

Kampta yapılan çalışmalar, transfer görüşmeleri ve atılan adımlar 19 Ocak´ta yapılacak Genel Kurul´un ardından çok daha anlamlı hale gelecek. Bunun için bu tarihe kadar verilen sözlerde umarım bir kesinti yaşanmaz.