Necmettin ÇUHADAROĞLU


SOSYAL MEDYADA TERÖR

Eline telefonu alan, bilgisayarı alan, hem gazeteci kesiliyor hem de en iyi yazar.


Hadi bunları geçtik ama doğru düzgün bir denetim olmadığından dolayı da maalesef sosyal medyada hem terör propagandası hem de örgüt faaliyetlerini sürdürebiliyorlar. Aslında ellerimizle evlerimize teknoloji bağımlılığı girdiğinden herkes bir yerde ellerinde telefonlarla düşünmeyi unutmuş bir toplum yetiştirmeye başladık. Evdeki bireylerin hepsinin ayrı ayrı küçücük dünyaları oluştu. Bunun dışında da ev hanımları çocuklu annelerin aslında yanlış olan ve imdadına yetişen telefon. Çocuklarını susturmak için ya da yemek yemeleri için ikna ettikleri telefon artık daha iki yaşında iken dünyamıza girmiş oldu. Her işi ödüllendirme adına çocuklarına yaptıran ve yapılan işten dolayı da oldukça rahatlayan anneler aslında çocuklarına ilerde kendilerini kötü serüvenlere götürecek meteryali veriyorlar.
Yazı hem de çok yazık.
Kayseri ölçeğinde yine asayiş olayları ve gözaltılar devam ediyor. FETÖ terör örgüt toplantılarının yapıldığı evler basılıyor ve gözaltılar devam ediyor.
Sonu gelene kadarda devam edecek. Siyasi olaylarda ise Kayseri´de bu gün Ak Parti İl Danışma toplantısı yapılacak. Toplantıya Ak Parti Genel Başkanı ve Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Mustafa Ataç ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı ile Kayseri Milletvekillerinin katılımı bekleniyor. Bundan sonra da Kayseri de hareketli günler başlayacak. Referandum çalışmalarına CHP başladı. Kayseri Milletvekili Çetin Arık, el ilanları ile kapı kapı dolaşıyor. Tabi çok uzun soluklu bir maraton. Her parti kendi bildiklerini kendi yöntemleri ile halka anlatacak. Vatandaş kime inanırsa ona oyunu verecek. Çünki demokrasilerde çare sandık ve millet. Milletin dediği olur. Bu sebeple demokrasilerin vaz geçilmezi sandıklar.
Kayseri de de İl Danışma toplantısının ardından daha aktif çalışmalar yapılacağı bekleniyor. Kayseri Cumhuriyet Meydanı ve Talasta yapılan anket çalışmaları da devam ediyor.
Sonuçlarına bakacağız.
Bu arada kitabımız için hafta içerisinde bir tanıtım kokteyli düzenleyeceğiz. Daha sonrası ise bizden bizim kendi adresimizden temin edebileceğiniz gibi kitap kurdu ndan da temin yoluna gidebilirsiniz.
Biz kitabımız içerisinde Kayseri´deki 15 Temmuzda yaşanmışlıkları anlatmaya gayret ettik.
Hayırlısı dedik.
Gerçekten de hayırlısı.
?´Doğru bildiğimiz ve hak saydığımız şeyleri yazmaya ve konuşmaya devam edeceğiz.
Kalın Saglıcakla.