Necmettin ÇUHADAROĞLU


SONUÇ

Delinin biri bazı İslam ülkelerinin Müslüman vatandaşlarına vize uygulamaya başlayınca Kanada da bulunan Müslümanların ibadetgâhı olan camiye gidenlere ateş açılması sonucu şimdilik sekiz kişi hayatını kaybetti.


İslamafobi gerek Avrupa´da gerekse tüm batı ülkelerinde yayılmaya başladı. Yaklaşık bir ay öncede Almanya´da camilerin yakılması Müslümanlara uygulanan kafatasçı zihniyetinde çoğalmasına sebep oldu. Aslında bu olayların tamamını körükleyen ABD nin 11 Eylül deki kendilerinin kurguladıkları senaryolar ile o zamanın ABD başkanının bu bir haçlı savaşıdır söylemi ile aslında tüm Müslümanların akıllarını başlarına getiren açıklamalar vardı ya işte onlar unutulmuş, unutturulmuştu.
Nasıl mı?
Bir taraftan son yirmi yıl içerisinde Irak a gerekli gazlar verilmiş, Kuveyt işgal ettirilmiş, körfez krizi patlak verdirilmiş, Iranla Irak´ın savaştırılmış ve sonunda Irak´ın devlet başkanının idamı ve beşe bölünen Irak´ın ardından, Suriye´deki şii milisler tarihten ders almamış gibi Sünnileri sıkıştırması ile başlayan bölünme ve savaş süreci ve Arap baharımı İran ateşimi belli değil, bu coğrafya içerisindeki ateş çoğaltılmıştı.
Kimdi bu baharları kışa çeviren, tabi ki küresel güçler ve küresel sermaye baronları. Piyonların oluşturduğu devlet başkanları ne zaman işlerine gelmiyorsa o zaman o ülkeye demokrasi getirme adına yapılan müdahalelerle insanlar maalesef birbirine düşürülmüş kazanan hep emperyalizm ve küresel güçler olmuştur.
Bunların yani büyük abilerin gazına gelen işbirlikçiler memleketlerine demokrasi geleceğini umut ederken köleleştirilmiş ve bunu anladıklarında ise iş işten geçmişti. Onlar için ülke önemli değildi. Onlar bir bardak petrol için bir bardak kan akıtacak kadar sermaye düşkünü kan emici vampir olmuşlardı. Hak, hukuk, kanun tanımayan bu devletlerin maalesef Müslümanlar oyuncakları olmuştu.
Hala kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorlar.
Bir Mısıra bakın, demokrasiden dem vuranlar demokratik yollarla seçim ile iktidara gelmiş olanları al aşağı edip yerine istedikleri bir diktatörü koyabiliyorlar. Hani siz demokrasi havarisi idiniz. Bu ülkelere demokrasi getirecektiniz.
Sizin amacınız kendinize bağlı iş birlikçilerle sömürgelerinizin devamını sağlayacak iktidarlar üretmek. Onu da başarıyorsunuz.
Ama Müslüman hala akıllanmadı.
Eyvah kaçın bize ABD demokrasi getirecek demedi, diyemedi.
Neden eyvah, demokrasiler geldi mi insan sevinir ama ABD nin getirdiği demokraside sevinilmez. Ağlanır ve üzülünür.
Batı ve küresel güç yüz yılın deccalı ABD de durum böyle.
Buna uymazsanız ABD size ne mi yapar.
İşte küresel sermaye baronlarını ortaya sürerek dolarda ve euroda sürekli spekülatif artışlar sağlar. Baktı ki Türk Milleti yüz yıllık uykusunda uyandı. Eyvahhhh dedi hem batı hem de ABD. Ne yaptı isek bozamadık düzenleri 15 yıldır. Türklerin artık toplanma zamanı mı geldi soruları arasında neler yaparız da Türk Milletine tekrar pranga vururuz peşindeler.
Ama başaramayacaklar.
Artık güçleri yetmeyecek.
Boğazın yalılarında şaraplarını yudumlayıp Türk Milletine eziyet eden liboşlarda bunu anladı. Türk Milletinin ne kadar ferasetli, ne kadar cevval olduğunu. Bu bir lideri sevme meselesi. Vatanını sevme meselesi. Vatansızlar, bayraksızlar ve kansızlar anlayamaz.
Sonuç bu.
Kalın Saglıcakla.