Erhan KAN


SIRA GELDİ ŞİMDİ ERCİYESSPOR´A


 

 

   Kayserispor´da yönetim krizinin son bulması, takımın rayına girmesinin ardından sıra Kayseri Erciyesspor´a geldi. Aynı çaba ve isteği şehrimizin ileri gelenlerinden bu güzide takımımız içinde bekliyoruz! Uzun süren kayyum heyeti krizinden sonra atamaların yapılması ile ilk iş olarak bu kulübümüzde de Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı. Bu sevindirici bir gelişme.?Şimdi tüm şehrin birlik ve beraberlik içerisinde bu kulübümüze sahip çıkma zamanı geldi.

 

           ********************

   Tamamı alt yapıdan gelen pırıl pırıl gençlerin forma giydiği bir kulüp Kayseri Erciyesspor... Şu anda Spor Toto 2.?Lig Kırmızı Grup´ta ama yaşadığı sahipsizlik ile ligin bitimine haftalar varken küme düşmesi kesinleşmiş gibi... Ama bu kulübün geleceğini kurtarabiliriz. Şu andaki mevcut kadro küçük birkaç takviye ile gelecek sezon Üçüncü Lig´de çok rahat şampiyon olabilecek düzeyde. Yeter ki sahip çıkan birileri olsun. Üçüncü Lig´e çıkmak için milyonlar harcanacağına bu takımımıza sahip çıkarak hem Kayserili gençlere kol kanat gerilmiş olacak unutmayın.

 

           ********************

   17 Şubat tarihinde yapılacak genel kurul tarihine kadar iyi bir oluşum ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturulduğu takdirde Kayseri Erciyesspor bu şehrin en önemli değerlerinden biri olarak yoluna devam edebilir. Yeter ki istensin! Yeter ki Kayserispor´a verilen değer verilsin. Unutmayın ki bu takım bu şehre büyük gururlar yaşattı. Şimdi bu kulübe bu onuru yaşatma sırası şehire geldi. Herkesin taşın altına elini sokması şart.

 

           ********************

   Şu anda doğalgazı bile olmayan maça çıkıp çıkmayacağı belli olmayan kulüp bu şehrin en önemli lokomotiflerinden biri haline getirilebilir. Ama lütfen bu takımı Kayseri olarak düşünün. Bu takımda yönetim krizi sona ererse naçizene tavsiyem, yüklü paralar harcayana kadar Kayseri´nin çocuklarına güvenin. Onlar sizi asla yanılmayacaktır.