Mehmet KETENCİOĞLU


SİNİRLER TAVAN YAPTI !

Gerek Büyükşehir Belediye Erzurumspor, gerekse Kayserispor için 6 puan değerinde bir maç olunca ortaya ilk 45 dakikada sinir harbi çıktı.


Gerek Büyükşehir Belediye Erzurumspor, gerekse Kayserispor için 6 puan değerinde bir maç olunca ortaya ilk 45 dakikada sinir harbi çıktı.
32.dakikaya kadar Erzurumspor, Kayserispor kalesinde cılız ataklar ile gol bulmaya çalışırken bu dakikada golü bulan Kayserispor oldu.
Erzurum´un soğuk havasında bu gol dadaşların sinirlerini gerdi. Özellikle İbrahim Akdağ´ın centilmenlik dışı hareketleri  korkak hakem Hüseyin Göcek tarafından görmezden gelindi. Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla dercesine hakem güya adalet dağıttı, 2 sarı kart Kayserispor´a, 2 sarı kart Erzurumspor´a çıktı. Valla Galatasaray yönetimi sayesinde hakem Hüseyin Göcek bu maça özgüvenini yitirmiş halde çıktı. Yakında düdüğünü de asar duvara!
Kayserisporlu  futbolcular kaleci Muammer den ilerideki Kravest´e kadar ilk yarı canla başla
mücadele ettiler. Uzatma dakikalarında uyuyan takımımız 45+4 te Golü yiyince bir anlamda 
Hakemin gönlünden geçen sonuç ta oldu 1-1.
2.devreye sarı kart riskinden dolayı Lopez´in yerine Levent dahil oldu.
2.yarıya ev sahibi ekip hızlı başladı.48. dakikada Erzurumspor un sağdan gelen ortasını kaleci Muammer elinden kaçırdı çizgiden Kana Bıyık uzaklaştırdı. Dakika 55´e kadar Erzurumspor atak üstüne atak yaptı ama şükür ki  2.golu bulamadı.
57 dakikaya kadar Erzurumspor un bu hızlı futbolu devam edince tek forvet Cravesti oyundan alan Hikmet Karaman Varela´yi orta sahayı güçlendirmek için oyuna aldı.45 -60 dakika arasında resmen Erzurumspor gol aradı, çaresiz Ekibimiz savunmada kaldı.65. dakikada
Erzurumsporlu futbolcunun şutunu yine elinden kaçıran kaleci Muammer yine çizgide topu ağlara gitmeden zoraki yakaladı.
69.dakikada sakatlanan Sapunaru´nun yerine Asamoah Gyan mecburen oyuna girince Kayserispor maçın bitimine 20 dakika kala oyuncu değişikliği hakkını mecburen tamamladı.
74.DAKİKADA BİLAL  ÖYLE BİR GOL KAÇIRDI Kİ...
74. dakikada sağdan gelen ortaya Bilal dokunsa Kayserispor 2-1 öne geçecekti ki
Çok yakından bu gol kaçtı, saç baş yolundu derken 83.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Varela da çok önemli bir gol pozisyonu da değerlendiremedi.
Bu maçtan alınan 1 puan Kayserispor için çok değerliydi, çünkü 2.yarıya Hikmet Karaman hoca ile beraber mağlup olmadan çıkacak bir takım vardı. Sonuç bana göre iyi oldu. Darısı ikinci yarıdaki mükemmel Kayserispor´a inşallah...