Necmettin ÇUHADAROĞLU


ŞİMDİ NE OLACAK

71 sanıklı iddianame kabul edildi. Birden bire de sosyal medyaya düştü. Bundan sonra ne olacağı malum.


Herkes birbirini suçlayacak. Kim kimi gambazlamış, kim kimin hakkında ifade vermiş ortaya çıkacak. Kısacası hiçbir şey gizli kalmayacak. Şimdi bunları anlıyorum ama daha kimler alınacak bunları da göreceğiz.
Şimdi içerde olanlar var anlaşıldı değil mi? Hiç kimse bunlara yardım ve yataklık yapmadı mı? Bunlarla ortak hareket etmedi mi? İşte şimdi de Emniyetin bunları bir bir araştırması gerekir. Kim kimin danışmanlığını yaptı. Kim kimin için haber yapıp paralarını dağıttı. Kim kimlerle oturma arkadaşı idi.
Şimdi sıra onlara geliyor.
Efendim, Ömer Dengiz şunu demiş, o bunu demiş. Eeee bunları bunlara derdirten kimdi ona bir bakmak gerekir. Bunların hepsi bir bir ortaya çıkacak. Biraz zaman. Bu arada bu zamanın bolluğunda gününüzü gün etmeye devam edin ve sıranızı bekleyin. Bakın kimlere sıra geliyor. Bu öyle dört beş evinde FETÖ kitabı bulunanlara da benzemeyecek. Gerçekler biraz zor anlaşılır ama anlaşılır. Elbet sıranız gelecek. Kayseri de kendinize göre ahkam kesmeyeceksiniz. Oturacaksınız oturduğunuz yerde. Bu yapıya hizmet edeceksiniz kısacası daha düne kadar övdüğünüz bir yapıya 2015 e gelene kadar biat sonra küfür edeceksiniz.
Yersen.
Devletin savcıları, hâkimleri, MASAK ne güne duruyor. Devletin bir iyi huyu vardır. Bazı şeyleri bekler sabreder. Ama ulaşacağı yere mutlaka ulaşır. Öyle adamı insan içine çıkamaz eder.
Diyorum ya size iyi günlerrrrrr.
Nereden bakarsanız bakın bu ifadeler ve bu açıklamalar tabi ki ne kadar doğru ise suçlayanlar suçlananlarla ne tür ilişki içerisinde ise onu bilemiyoruz ama görünen şu ki bu işe bulaşmayan yani batmayan yok. Pisliğe batınca üzerinizin kokmaması düşünülemez. Onun için batın batabildiğinizce. İl Başkanını beğenmeyenler, mevcut yönetimi eleştirenler, ona buna bizi anlatanlar kısacası dedikodumuzu yapanlar unutmasınlar ki gerçek ve doğru bir tanedir. Önce kendi evinizin önünü bir toparlayın da sonra ona buna laf yetiştirin. Yaptığınız haksız ve yanlış uygulamalar gün yüzüne çıkacağından korkuyorsunuz. Sizin için AK Parti bir sıçrama tahtası. Bir kazanç kapısı. Reisi falan da sevmiyorsunuz. Sizin sevdiğiniz şey güç ve para. Para ve güç kimse ise oraya dönersiniz. Daha önce paralelin içinde kendinize bir güç ve kazanç sağladığınız için orada idiniz. Şimdi ise yörüngeniz Ak Parti merkezli ama dedim ya başka kapıya. Birde sağda solda Reisin adamıyım diyorsunuz ya gelin bu telaşınızdan vaz geçin.
Niye mi?
Fikri ile başaramayanlar dili ile yalamaya mahkûmdur da ondan.
Kalın Sağlıcakla.