Mehmet KETENCİOĞLU


SEZON FİNALİ LUNG İÇİN? İŞARETİ İLE BİTMEMELİYDİ!

34 Haftalık zor bir maraton 2018-2019 sezonu son maçında tamamlandı. İstikbal Mobilya Kayserisporumuz için bir önceki hafta sonunda yaptığımız yorumda şöyle demiştik


34 Haftalık zor bir maraton 2018-2019 sezonu son  maçında tamamlandı. İstikbal Mobilya Kayserisporumuz için bir önceki hafta sonunda yaptığımız yorumda şöyle demiştik." Erzurumspor maçında hiçbir şaibeye meydan  vermeyecek oyunla sahadan ayrılalım ki başımız dik olsun." Maç sonunda anladık ki bizim dediklerimiz bu senenin en  başarılı isimlerinden olan kaleci Silviu Lung tarafından ters anlaşılmış, bu maçı çayına kahvesine oynayacağız denmiş kendisine sanki! Lung ta efendi bir kardeşimiz tabii söz  dinlemiş  daha maçın 13 dakikası içinde yenmesi zor olan  golü yemiş! Sonrasında olur bunlar futbolda ha gayret  demesi gereken kardeşimiz ilk yarının 2-0 bitmesini içine  sindirememiş olmadı ki daha garanti olsun diye 63.dakikada  bir kırmızı kart  gördü ki evlere şenlik, dağlara taşlara düdük...Bu pozisyon için Lung kardeşimiz kendini yeni sezona kadar her gün sorgulasın, kafasını toplasın, kendi notunu kendi versin. Ben son maça kadar Lung´a verdiğim puanları spor kamuoyundan özür dileyerek bu maç sonunda geri alıyorum. Bu arada da Lungu maçlara çok iyi hazırlıyor diyerek defalarca teşekkür ettiğim Kaleci Antrenörü Erdoğan hocaya da "Sende bir düşün hoca yakıştı mı bu son maç Lung´ a diye soruyorum?
Hocadan da kıvırmadan, siyasetçi gibi davranmadan mertçe bir yorum bekliyorum.
Bu yorumlara karşı gelecek cevabın ne olacağını  tahmin ederek soru ve cevabı
arka arkaya veriyorum. Soru: ligde düşme hattındaki Göztepe ve Bursaspor da kazandı sen niye buna takıldın bu maça diye soranlara, Cevap: Malatyaspor 9 kişi kaldığı maçta bile beraberlik için elinden geleni yaptı ama tek farkla Ligden düşen Bursaspor´a yenildi. Sahada bütün futbolcular elinden geleni yaptı, maçı izleyenlerde bunu gördü. Diğer bir maçta ise Göztepe kendi evinde öldü öldü, son 5 dakikada bulduğu mucize penaltı golü ile MKE Ankaragücü nü zoraki 2-1 yenebildi. Ankaragücü istatistik sonucuna göre % 67 lik bir üstünlük ile topa sahip olarak oynamış. Bu arada Ankaragücü takımının kardeş takım dediği Bursaspor için oynadığını hatırlatayım sizlere! Sezon finali için diyeceğim o ki Göztepe kendi göbeğini kendi kesti, kimseye de eyvallah
etmedi. Helal olsun İzmir ekibine...

HİKMET HOCADAN SEZON SONU OLSA BİLE SON MAÇTA DAHA DIRENÇLİ BIR TAKIM BEKLERDİM

Geldiği ilk günden beri hiç bir etki altında kalmadan Hikmet hocaya maximum
destek verdim, bundada haklı çıktım çok şükür. SON OYNANAN ERZURUMSPOR MAÇI HARİÇ! Hocanın neden bu maça takımı hazır edemediğini merak ediyorum? Maç boyunca laf olsun diye sadece 4 kez rakip kalede gol arayışımızın olduğunu da hatırlatmak istiyorum.
Hikmet Hocanın yeni sezon için iyi şeyler yapacağını bütün kalbimle ümit ediyorum, yönetiminde hocaya yürekten destek vermesini bekliyorum.