Memduh BORAZAN


Senetleri kendi adına alıyor!

Erciyesspor´da komedi devam ediyor. Hiçbir şeyi kalmayan takım her gün eriyor.


Erciyesspor´da komedi devam ediyor. Hiçbir şeyi kalmayan takım her gün eriyor. Kimin eline düştü bu takım, ne hale geldi böyle. Koskoca Erciyesspor, yiyeceği, giyeceği, içeceği, suyu, çim makinası yok. Bir bardak çay içecek durum yok. Şimdi de bir uygulama başlatılmış ki evlere şenlik. Başkan Saffet Külahçı, senetle oyuncu gönderiyormuş. Haydaa nereden çıktı şimdi bu diyeceksiniz. Evet başkan   kendi adına yani şahsına senet alarak oyuncuları serbest bırakıyormuş. Kulübün oyuncuları, başkanın şahsına senet imzalayarak serbest kalıyorlar. Bu nasıl iş?. Senet çek işini gayet iyi yapan başkanın Kayseri´nin takımına da bu uygulamayı yapması ne kadar doğru acaba?

Ya kusura bakmayın ama ne işsiniz?. Nasıl bu uygulamayı yürütüyorsunuz? Futbolcu gitmek istiyorsa bedelini kulübe öder  . Siz neden şahsınıza senet alıyorsunuz?. Şunu da anlamıyorum bir futbolcu neden şahıs adına senet imzalar hayret bir şey. Anormalliklerin hat safhada olduğu Erciyesspor´un gidişi iyi değil ama düzelecek umudu da artık kalmamış gibi görünüyor. Emin ellerde olsaydı bu kulüp eski günlerine bence dönebilirdi. Şimdi kim kime dum duma. Beterin beteri var derler ya işte bunu yaşıyor zavallı kulüp.

İçimizin yandığı, ismini dahi artık üzülerek bahsettiğimiz Kayseri Erciyesspor, maalesef komada yaşamaya alışacak. Ölmez bu takım ama komadan da çıkamayacağı belli. Yazık çok yazık.

Kim ne derse desin, gerçekleri yazmak her zaman birilerini karşına almak demektir. Buda bir gerçek. Varsın birileri karşımda olsun. Maalesef durum böyle. Daha neler neler dönüyor, neler yaşanıyor hepsini tek tek yazacağım. Şimdilik bu kadar.