Necmettin ÇUHADAROĞLU


SENE

Evet, senesi geldi çattı.


 

Evet, senesi geldi çattı.

15 Temmuz.

Hain darbe girişimi.

Darbe girişimi sonrası FETÖ cülerin hep dilinde vardı. 15 Haziran, 15 Nisan, 15 Mayıs.

15 Haziran unutulmaması gereken tarihlerden birisi. Ankara Güven Parkta başlatılan yürüyüş.

Süleyman Demirelin dediği gibi ?´yollar yürümekle aşılmaz´´.

Yürüyüşün başlangıç noktasını unutmamak için o tarihte CHP nin resmi Twıtter hesabındaki görsele iyi bakmanızı tavsiye ediyorum. Görsel aynen şöyle; önde Kılıçdaroğlu arka fonda asker?.

Bu kadar asker sevmek.

Tabi ki doğal.

Yunan askeri değil ya.

Türk askerlinin tasviri şapkalar falan.

İşte bu gün ve bu resmin unutulmaması gerekir. Yani arkamızda asker var mı demek yoksa askerlerle mi geliyoruz demek. Ne anlarsanız anlayın. Niyet okuma gibi bir özelliğimiz yok. Ama 15 Temmuzdaki hainler asker elbisesi giymiş teröristler değil miydi?

İçinize siniyorsa devam edeceksiniz?

Milletvekili ya da gazeteci olmak suç işlemek ya da devlet sırlarını deşifre etmek anlamına mı gelsin? Soluğu yurt dışında alamadığından mı bu kadar bağırıp çağırmak. Ne yapsın Savcılar kitabı delil saymasın mı? Bir anlam veremiyoruz.

Enis Berberoğlu´nu Can Dündar yakalatmadı mı?

Suçlu şimdi kim?

Tutukladığı için devlet mi?

?´Bana solcu bir milletvekili verdi´´ diyen Can Dündar mı? Dündar zaten ABD bayrağını kendine yorgan Alman Bayrağını yastık, İsrail bayrağını da peçete yapıyor her halde.

Karanlık kapılar ardında pazarlıklar ve kirli görüşmeler yurt dışında da devam ediyor.

Yine 15 Temmuz.

Unutmayacağız, unutturmayacağız.

Kayseri de kimler vatan haini kimler o gece kaçtı, kimler 15 Temmuzdan sonra iktidara yakınlaşmaya çalıştı hepsi bir bir devam eden mahkemelerde. Halkımız itidallı olsun. Devletin işin ağır olur ama tam olur. Kim ne yaptı ise yanına kalmayacak.

FETÖ nün dershanelerine çocuklarını yazdırmak için sıraya girenler, onların okullarına torununu, bebesini, biliğini yazdırmak için kucak dolusu para dökenler, üniversitelerine kayıt için kredi çekenlerin içi rahat olsun. Bu yıl size sıra gelmeyecek. Kayseri de hükümranlık kuran kral ve soytarılarına gün doğdu. İstediğiniz şimdilik oluyor gözüküyor ama bekleyin.

Sıra size de gelecek.

Fakat suçsuzlukları ispatlanana kadar kimse suçlu değilse kim suçlu?

Bir tabir vardır ya, çocuk babasına bağırmış, babaaaa bir hırsız tuttummmm. Getir oğlum, gelmiyor baba. Bırak gitsin o zaman. Gitmiyor babaaaaa.

Eee sen suçlu değilsin, dershane finansörleri suçlu değil, FETÖ yapılanmasını gerçekleştirmek için Avukatların kurdukları, memurların kurdukları sendika ve dernekler suçlu değil de bunlara üye olan mı suçlu. Ya da kim suçlu. Gerçi suç piç olurmuş, sahip çıkan kimse olmaz. Bu sebeple karma karışık bir düzen sokup milletin aklı ile alay edenler için mutlaka ceza olması gerekir. Kayseri için planı olanlar, şehrin dinamiklerine yön verenler bağ oturmalarında parsel parsel pay bölüşenler 15 Temmuzda kıçları yemediği için kaçanlar, bu hoca denen şerefsizden el alanlar, el etek öpenler, Pensilvanya´yı KABE gibi görenler, özellikle hukukçular, hocanın askerleriyiz diyenler, badem bıyık bırakanlar, soruları çalarak milletin geleceği ile oynayanlar, kendi dershanelerinde okuyanlara soru pas ederek oralardan birinci çıkartanlar, biat edenler, yer sofralarında maklube yiyenler, hacıyım hocayım diye geçinenler, İletişim Fakültesinde yükselebilmek için FETÖ den yardım isteyenler alayınızın??????.

Daha çok söyleyeceklerim var ama küfretmemek için kendimi zor tutuyorum.

Emeksiz zengin olanın

Kitapsız bilgin olanın

Sermayesi din olanın

Rehberi şeytan olmuştur. Size Şeytanınız bol olsun diyorum.

Kalın Sağlıcakla.