Necmettin ÇUHADAROĞLU


SEN, BEN, O

Kimdir bilinmez ama at izi ile it izi bir birine karışmasın diye gayretlerimiz devam ediyor.


Sen yapmadı ise, ben yapmadı isem, bu yapmadı ise kim yaptı bunu? Evin iki yaramaz çocuğu mahalle halkının başına bela olmuş. Nerede bir olay olsa bu iki kardeş gösterilirmiş. Cam kırıldı bu iki kardeş,kavga çıktı bu iki kardeş derken eve gelen şikayet yüzünden bunalan ailesi çocuklarını almış Camiye götürmüş. Camiye çocuklarını göndermeden önce de caminin imamı ile çocuklarının çok yaramaz olduklarını ve bir mahalleye kan kusturdukların fala anlatmışlar. Bunu bilen hoca ilk önce büyük kardeşi yanına çağırmış ve bağırarak ?´kıble nerdeeeeee´´ diye soru sormuş. Büyük kardeş korkudan hocanın yanından kaçarak küçük kardeşin elinden tutmuş ve kaçmaya başlamışlar. Ne olduğunu anlamayan küçük çocuk ne oldu? Ağabey demiş. Ağabeyi ise aman kaç bu sefer birisi kıbleyi çalmış suçu bize yıkmaya çalışıyorlar demiş.
Bizimkisi de böyle olacak her halde.
Evet, sen ben davasına düştüğümüzden beri hep gerilemeye devam ediyoruz. Kimin suçlu olduğunu mahkemelerin dışında kimse bilemez. Tabi ki ölümden sonrasını düşünenler için bu söylediklerimiz ayrı.
Reis, yani Cumhurun başı. Nisan ayındaki referandumdan sonra ise halkımız teveccüh gösterirse yeni Türkiye´nin ilk başkanı olacak. Türkiye´nin ileri gitmesini içine sindiremeyenler hala hayır demeye devam ediyor. Bunlar olacak. Ama hala Reisin yalnız olup olmadığı konusunda düşüncelerimizi anlatmaya çalışıyoruz ama nereye kadar anlatacağız.
Hala Fetö terör örgütünün elemanlarına muhbirlerine ve intikam hissi besleyenlerinin olduğu düşüncelerim varken, kimseyi töhmet altında bırakmıyoruz fakat o zaman kim Fetö cü diye aklıma deli sorular geliyor. Terör örgütü mensuplarının bir bir cezaevlerinden tahliyelerini içime sindiremiyorum.
Kimdi acaba bu Fetöcüler?
Beraber maklube yiyenler mi? Onlar serbest.
Cemaat oturmalarına gidenler mi? Onlarda serbest.
Bu iş için para toplayanlar mı? Onlar serbest.
Zamanında tayin terfi işlerini yapanlar, onlar zaten hiç içeri alınmadılar. Şimdi sıra kimde. Onlarda mı alınıp serbest bırakılacaklar? Bu soruları vatandaşlarımız tek tek soruyor.
Bunun devamı gelecek mi?
Kim kimi ihbar etti?
İtirafçı oldu. Onu da güvenlik güçlerimiz biliyordur.
Şikâyetim var, Sayın Cumhurbaşkanım şikâyetim var. Zatı âliniz bunu biliyor. Ne kadar FETÖ ye bulaşmış insan varsa hakkında yakalama kararı olanlar dâhil hepsi bir bir AK´lanıyorlar. Sütten çıkmış AK kaşık mı oldular onu da hiç anlamış değilim. Örneklerini aktarmıştım.
İnşallah doğru kararlar veriliyor ve devletin içinde devlet kurma gayretleri olanlar cezalandırılıyordur. Tabi ki ceza almayanlar yani suçsuz olanlarda mahkeme karşısında suçsuzluğunu ispat edene kadar suçsuzdur. Kimseye de çamur atmıyoruz.
Onlar için yurt yaptıranlar. Öğrenci okutanlar, himmet paralarını zimmete dönüştürenler, bu tezgâhın içine yani dümenine helke helke su taşıyanlar, zekâtlarını iki yıl sonrasına çekle ödeyenler, onların dershanelerine ve okullarına öğrenci bulanlar, tavsiye edenler vs. derken örneklerini arttırabiliriz.
Nisan ayının ilk haftası milat.
Demedi demeyin.
Bu köprünün altında çoooook sular akacak. Çok testiler kırılacak, çoook testilerde çatlayacak. Ammaaaa birileri var ki suya gidenleri testileri kırmamaları konusunda uyarmayı da ihmal etmiyor. Eeee ne yapalım. Emir büyük yerden olunca suda sucuda telaşlandı.
Kalın Sağlıcakla.