Erhan KAN


SAHİ BİRDE ERCİYESSPOR VARDI DEĞİL Mİ?

Son günlerde Kayserispor´un telaşından başka kulüplere bu sütunlarda yer ayıramadığımızı, köşelerimizde değinemediğimize üzülerek gördüm. A


 Son günlerde Kayserispor´un telaşından başka kulüplere bu sütunlarda yer ayıramadığımızı, köşelerimizde değinemediğimize üzülerek gördüm. Ama arz, talep dengesi bakımından bu günlerde Kayserispor´un durumu  ortada. Ligde kalacak mı düşecek mi? Yeni teknik patron kim olacak? Transferde nasıl bir yol izlenecek? Tüm bunları sorgularken şehrimizin bir anlamda üvey evladı konumuna getirilen Kayseri Erciyesspor´a değinmeyi biraz unuttuk galiba.

      ********************

   Liglerin tescil edilmesi ile birlikte resmen üçüncü ligin yolunun tutan Kayseri Erciyesspor´da ablına bakacak olursanız yazacak, değinecek fazlada bir konu yok. Belki de birazda bundan kaynaklandı bu durum. Zira, Mavi-Siyahlı kulüpte yaprak kıpırdamıyor desek yanılmayız. Ne yönetim bazında nede kadro bazında tek bir hareket yok temsilcimizde. Yeni sezonda ne olacak, hedef nasıl koyulacak, transferde neler olacak hepsi birer muamma.

 

           ********************

   Özellikle spor camiasının son günlerde merak ettiği konu yeni sezonda Kayserispor ile Kayseri Erciyesspor arasındaki ilişki nasıl olacağı. Zira, daha nice bazı ipuçları verilse de son günlerde bu konudan hiç söz edilmiyor. Kayserispor´un bu kulübümüze desteği olacak mı mesela? İki kulüp arasında bir işbirliği söz konusu mu? Erciyesspor üçüncü ligde yer alacağına göre alt yapıdan yada kadroya giremeyen isimlerden buraya takviye yapılacak mı? Kayserispor´dan bu konuda bir teklif var mı? Hepsinden önemlisi Erciyesspor´dan böyle bir talep var mı?

 

           ********************

   Yeni sezon öncesinde bana sorarsanız en çok konuşulacak konulardan biri bu.