Memduh BORAZAN


PARAMPARÇA!

Puan durumunu ve ligdeki konumunu bilmeyen bir teknik direktörü getirirsen olacağı buydu(!)


Puan durumunu ve ligdeki konumunu bilmeyen bir teknik direktörü getirirsen olacağı buydu(!)

Kaçtı gitti. Sergen Yalçın bu?

Nerede hangi takımda sezon sonuna kadar durmuş ki!

Takımı düşüreceğini anlayınca vın?

Kaçtı ağabey resmen kaçtı adam. Ben bu takımı düşürüyorum dedi ve gitti. Ha şöyle bir durum var. Gideceğini sanki hazırlamış, Gençlerbirliği maçından sonra sanki Kayseri´ye dönmeyeceğini hesaplamış gibi. Ankara´da maçı izledik, karşılaşma daha bitmeden önce yöneticiler olağan bir hızla giden arabalarla adeta stattan kaçtılar ve ardından Sergen hoca yayıncı kuruluşla konuştuktan sonra ortadan kayboldu. Valizleri hazırmış meğer..

Adam hazırlıklı gelmiş. Aslında gençler bahane olmuş Sergen hocaya baksanıza yaptığı açıklamaya, ? Başkana rapor sundum. Takımdan gönderilmesi gereken oyuncular var dedim ama bir şeyleri değiştiremedim?. İşte bu her şeyi gözler önüne seriyor. Yani takımın huzurunu bozan oyuncular olduğunu, bunları başkana söylemesine rağmen hiçbir şey yapılmadığını, takımın bu hale gelmesinde Başkan Erol Bedir´in suçlu olduğunu söylüyor. Haksız mı peki, Sergen hoca bu konuda?

Tamam, bırakıp gitmesi, istifa etmesi belki yerinde olmayan bir karardı ama hocanın açıklamaları gerçekten çok ciddi ve önemli. Takımın huzurunu bozan oyuncular oluyor, antrenmana çıkmayan oyuncular oluyor. İstedikleri gibi at koşturan oyuncular oluyor ama bunlara göz yumuluyor. Disiplin elden gitmiş, takım ruh gibi olmuş, koşacakları dermanı kalmamış, tüm bunları bilen Sergen Yalçın Başkana rapor vermiş, tehlikeli gidiş var demiş adam ama nafile. Başkan Erol Bedir ne duymuş ne görmüş. Alın size Kayserispor´un son hali.

Bu ne kadar disiplinsizlik yahu. Önüne geleni yenen takım, hatta düşmez bu takım artık diye iyice rahatladığımız günlerde şu hale bak. Bu takım önüne gelene yenilir ve ligde tutunamaz. Birkaç haftada bu hale nasıl gelmiş bu takım. Ligin bence en kötüsü şuan? En çok gol yiyen takımı ve ligden düşmeyi de hak eden bir görüntüsü var maalesef. Ligin en önemli haftaları ve paramparça olmuş bir Kayserispor var. Eskiye dönüş oldu. Alt sıralarda puan farkı kapandı. Rahatlık battı resmen Erol Bedir´in takımına!

Sayılı haftalar kaldı?

Alt sıralar yanıyor?

Geri dönüşü olmayan bir yola giriliyor artık?

Telafisi olmayan haftalar kimi düşürecek kimi ligde bırakacak. Ancak dediğim gibi Kayserispor´un durumu hiçte kolay olmayacak. Yüzdü yüzdü kuyruğuna getirdi ama en önemli haftalarda en kritik günlerde hiç olmayacak şeyler oldu. İşin içinden nasıl çıkacaklar merak ediyorum doğrusu.