Necmettin ÇUHADAROĞLU


OYUN YOK

Türkiye gündemi her gün farklı gündemlerle adeta birbirini kovalıyor.


Sorunları bir bir aşmaya çalışan hükümet yetkilileri ardı ardına patlayan bombaların bile bu memlekete zarar vermediğini açıklarken hemen akabinde Rus Büyükelçinin hayatını kaybeden suikastın ortaya çıkması ne denli daha uğraşmamız gereken şeylerin olduğunununda bir göstergesi olsa gerek.
Türkiye sadece içerdeki hainlerle uğraşmıyor, artık dışardan doğrudan ülkemizi karıştırmaya yönelik operasyonlarda devam ediyor. Ama başaramayacaklar. 20 Aralık Salı günü Moskovada Türkiye-Rusya-İran bakanlarının imzaladıkları mutabakatr çok önemli idi. İşte buy mutabakat öncesi gereçekleştirilen suikastın sorumlusu ?´FETÖ VE ONUN TETİKÇİLERİ ARTIK AYAN BEYAN ORTAYA ÇIKMIŞTIR.´´
Suikastı gerçekleştiren şahsın cenazesini ailesi bile almayarak tepkisini ortaya koymuştur.
En yakın müttefikimiz ABD 20 Aralıkta imzalanan protokol da kendilerininde olmamasından kaynaklanan sıkıntısını dile getirme yerine hala kendi türettiği teröristlere destek vermeye devam etmektedir. Öyle ki ABD de yaşayan terörist e arka çıkmak için Türk okullarının tamamının ABD de yeni kurulan bir eğitim vakfına devredilmesi operasyonuna izin vermiş bu şekilde Türkiye dışındaki tüm okulların varlıkları maddi ve manevi, olarak yeni kurulan ABD merkezli eğitim şirketine devredilmesine ön ayak olmuştur.
Artık istihbarat oyunları devam etmektedir ve edecektir de. Rusya ile yakınlaşmamızı içine sindiremeyen ABD hem içerde hemde dışarıda terör örgütlerine siyasi ve askeri desteğini vermeye de devam edecektir.
Türkiye artık kendisine uygulanan oyunu bozmaya başlamıştır. Üzerinde oyun oynanan değil , oyunlar kurulan değil artık baş rol oyuncusudur artık. Bunun sancılarını Elbabda çekiyoruz. Ama artık Türkiye eski Türkiye değil.
İngilizlerin uyanırlarsa başımıza bela olurlar dedikleri milli kimlikli Türkler artık uyandı. Prangaları kırdı. Sancıları ve sıkıntıları olacak. İnşallah onları da atlatacağız.
Kayseri ölçeğine bakacak olursak; eski tas eski hamam burada değişen bir şey yok. Kısır bir dönğü içerisinde yuvarlanmaya devam eden bir memleketten çokta bir şey olmaz. Dedikodu üretim merkezi hala çalışıyor. Kendini bilmez çapsız adamlarda hala yerlerinde. Bu sebeple ne bizde köy olur nede kasaba.
Yönetici dediğimiz insanlarda liyakat sahibi olanları seçmekten aciz ve çapsız insanlardan oluştuğundan yapacak pekte bir şey yok. Bu memleket için bir şeyler üretmek ve bir şeyler yapmakta olanların önleri kesilirlen kendine ve davasına küfreden insanların omuzlarda taşındığı bir başka memlekette gösteremezsiniz.
Bu sebeple burada her şey hep aynı kalmıştır, kalmaya da mahkumdur.
Çapsızlara, yolsuzlara, yalancılara ve hainlere, onlara çanak tutanlara selam olun.
Kalın Sağlıcakla.