Necmettin ÇUHADAROĞLU


OYUN BU

Dinime söven Müslüman olsa der atalarımız.


Dinime söven Müslüman olsa der atalarımız. Varlığını borçlu olduğu Cumhuriyetin değerlerine ve Atatürk e borçlu olan utanmaz mahlukatlar, daha önceleri FETÖ yü överken ve ortalığı karıştırırken şimdide Atatürk e hakaret edecek derecede edepsizleşmeye başladılar.

Bunların alayı fırıldak.

Rüzgar nereden eserse orada yellenmeyi adet edinmiş insanlar. Olayı okuyucularımız biliyor ama yine de ayrıntısına girelim.

Atatürk ile Afet İnan arasında ilişki olduğu iddiasında bulunan Mustafa Armağan ve programın konukları hakkında CHP suç duyurusunda bulundu. Ankara Başsavcılığı soruşturma başlattı. Posta´nın haberine göre; Mustafa Armağan 1995´ten 2015´e kadar FETÖ´nün yayın organı Zaman´da yazdı. Hükümetin, FETÖ ile ilişkilerin koparılması için milat kabul ettiği 17-25 Aralık 2013´ten sonra bile yazılarını sürdürdü.

FETÖ´CÜLERİ KORUDU

Mustafa Armağan, FETÖ´nün elebaşı Fetullah Gülen´in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı´nın yayın bölümü yöneticisiydi. Gülen´i öven, ?Medya Aynasında Fethullah Gülen (Kozadan Kelebeğe)´ ve ?Diyaloğa Adanmış Hayat´ kitaplarını yazdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan cemaate ?Haşhaşiler´ dediğinde ?Hizmet hareketine haşhaşi demek hakkaniyetle bağdaşmaz? diye savundu. TVNET´te yayınlanan ve yazar Mustafa Armağan´ın sunduğu ?Derin Tarih´ adlı programın konuklarından Süleyman Yeşilyurt, ?Afet İnan hiçbir zaman manevi evlat değil, Çankaya´nın nikahsız ?firts lady´sidir? dedi.Derin Tarih adlı dergide de daha önce defalarca Atatürk düşmanlığı yapan, Rize´deki Atatürk heykeli kaldırıldığında da ?Bize bu şan yeter? diyen Mustafa Armağan, Yeşilyurt´un bu sözlerini onayladı. Kaynak: Mustafa Armağan FETÖ´ye böyle hizmet etmiş!

İşte insanlar böyle. Bir orada bir burada. Bunları oraya çıkartanlara ne demeli. Kim ve neden oraya çıkartıldı bir de ona bakmak lazım. Sizin derin tarihinize tüküreyim.

Gelelim ikinci konumuza, ABD yüz yılın deccalı.

PKK lılar askeri mühimmat verecek. Bu sefer ağır silahlar verecek. Deli başkanları onayladı. Tramp.

Aslında ABD nin hainlikleri bununla ve bu tarihle sınırl değil hatırlarsanız 1994 yılında PKK lılara helikopterlerle erzak atıyoruz dediklerinde istikametlerini şaşıran yani koordinatlarını koliler askerimizin eline geçmiş üstü erzak altı silah ve cephane olan kolilere rastlanmıştı. 1994 yılından beri PKK yı büyüten daha sonra içimize fitne ateşini yerleştirenleri FETÖ cüleri besleyen ABD nin kime hizmet ettiğide ortada. Tüm bunlara rağmen adına MÜSİAD mı derseniz yada ne derseniz deyin STK lar canları sıkıldım soluğu ABD de almaları da biraz ilginç değil mi.

Bunlarda adam olacak.

Neyse son zamanlarda herkes aslında her şeyi biliyor. ABD nin ne kadar katil bir devlet olduğunu, İsraille birlikte Irakta, Afganistanda, Pakistanda ve Ortadoğu coğrafyasında ne kadar Müslüman katlettiğini biliyoruz. Bizim için Nato da beraber çalıştığımız bu CONİ leri hala ülkemizde İncirlikte konuşlandırmamıza da bir anlam veremiyorum.

Avrupada hemen hemen tüm ülkelerle ilişkilerimiz nerede ise ikinci katip seviyesine düşerken Recep Tayyip Erdoğan´ın artık bu hainlerin alayını ülkemizden kovması gerekmektedir. Zaten herkes bize bir şekilde küs yada küsmek için bahane arıyor.

Oyuna bakın; ABD PKK yı silahlandıracağını açıkladığı gün Askeri makamlarımızın çalışmaları neticesinde bir sığınak bulunuyor. Son dakika haberlerde geçiyor. Sığınakta ağır RUS yapımı uçak savarlar ve silahlar bulunuyor. Orada diyorlar ki, bakın biz PKK ya silah vermeyecektik ama sizin bulduğunuz PKK sığınağında sizin her konuda domates hariç anlaştığınız Rusya zaten size karşı ağır silahları veriyordur deniliyor. Kısacası tavşana kaç tazıya tut taktiği.

Oyun bu.

Aldanan yanar.

Kalın Sağlıcakla.