Necmettin ÇUHADAROĞLU


OLMADI

Seçimlerin tamamlanmasının ardından ülke genelinde işler rayına girmeye başladı.


 

Seçimlerin tamamlanmasının ardından ülke genelinde işler rayına girmeye başladı. Yeni sistem neler getirecek, uygulamada neler olacak hep beraber bekleyip göreceğiz. Yaklaşık bir hafta içerisinde ülkemiz içerisinde geçen olayların bir analizini yapmak gerekiyor.

Değişen ne var?

Büyük değişim başladı mı sorusu aklımıza geliyor?

İstediğiniz kadar değişim yapın mutlaka ayak uyduramayanlar olacaktır. Anadolu´da bir terim vardır; herkes sütünün hükmünü işler diye.

Kim teröristlerin cenazesine katıldı ise malum milletvekilleri ki onlara milletvekili demek bile içimden gelmiyor. Grup Başkanlarının açıklamaları bile saçma sapan; efendim geleneklerinde cenazelere katılmak varmış. Hanımefendi, sizin geleneğinizde 15 yaşındaki Erenleri katletmek var mı? Neyden bahsediyorsunuz ve neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Eren´i şehit edenlerden intikamı alındı.

15 yaşındaki delikanlıyı şehit edenlerin leşleri teslim ediliyor ve onlara TBMM çatısı altında bulunan HDP li vekiller katılıyor. Kıçınız yiyorsa Eren Bülbül´ün memleketine gelip acılı ailenin yanına gelse idiniz.

 Sizin kime hizmet ettiğiniz belli.

Az kaldı.

Sıranızı bekleyin.

Her kim ki, bu memleketin dinamiklerine dinamit koyuyor ve gebertiliyorsa ve her kim ki bu teröristlerin cenazelerine katılıyorsa haindir.

Destekleyenlerde öyle.

Olmadı demek geliyor içimizden.

Türkiye´nin ikinci konusu Adnan Oktar olayı.

Malum 33 dereceden mason olan önceleri kod isimle dini ve milli duygular içeren kitaplara imza atan ve yazdığı zannedilen kitaplarda ?´Siyonistler tarafından´´ düzmece çıkan, mossad tarafından sakal bıraktırılan, dinler arası diyalogda Fetö teröristine taş çıkartan yarım din duyguları olan ve İslam sentezi ile Yahudi sentezi arasında gel gitler yaşayan, makam düşkünü, dünyalık ilişkileri seven kadın erkek, çocuk demeden etkisi altına almaya çalışan şarlatan bir adam Türkiye gündeminde. Tamamen mossadın programını harfiyyen uygulayan İslamı yanlış anlattıran din duyguları eksik olanları etkilemeye çalışan birisine, bir gruba yapılan operasyon değil bu operasyon.

Devletin işi artık hızlı yürüyecek.

Bunu bir yere yazın.

Bu operasyon istedikleri gibi Türkiye´de at koşturan istihbarat örgütlerine yapılmış bir operasyondur. A9 televizyonu üzerinden Tevrat´ı anlatan, kendilerine yandaş toplayan kısacası misyonerlik yapan kişilere karşı yapılmış bir operasyondur.

Kedicikler bu işin görünen tarafı.

Görünmeyen tarafında devlet kendilerine cemaat adı altında bulunanlara sıra size de geliyor dedi. İstihbarat örgütlerine tokadı vurdu geçti.

Bundan sonra daha çok şeyler olacak.

Devlet ?´olmadı´´ dedi.

Şu unutulmamalı ki, devlet her zaman 18 yaşında.

Üçüncü konuda devletin yurt dışı operasyonları.

Hani bir zamanlar, bir günde gazeteci olanlar hiç adını tanımadıklarımız bilmediklerimizi basın sektöründe temsilci yapanlar vardı ya, şimdi köşe bucak kaçıyorlar. STV nin Ankara temsilcileri ile ortak iş yapanlar vardı.

Malı götürelim diye.

Onlar he zaman vardı, hala da var olacaklar. Renkten renge kılıktan kılığa girenler el üzerinde her zaman tutulmaya devam edecekler. Çünkü her devrin adamları, her zaman çanak yalamaya devam ettikleri için kabul görecekler. Bu dünya kurulduğundan beri devam ettiği gibi, bundan sonrada devam edecek.

Çok yazılacak şey var ama Devletimiz onlarda da dur diyecek.

Olmadı dediği gibi.

Şimdi kuyruklarını kıçlarına alıp kaçanlar bir bir gelemeye başlayınca yurt dışındaki kaçaklar tedirgin olmaya başladı. İşte bu gücün artık Türkiye Cumhuriyetinde olduğunun göstergesi. Seçim sonuçlarını birde böyle değerlendirmek lazım. Bu arada sürekli haber gönderen arkadaş yaptığın programlarda hocayı yaladığın açıklamalar arşivde mevcut.

 Tasalanma, endişe etme.

Sıranı bekle tamam mı?

Sonuç bu. Devletine, milletine hainlik edenler elbet cezasını çekecek. Elbette sonları yakın. Onun için telaşlanmaktalar.

Kalın Sağlıcakla.