Necmettin ÇUHADAROĞLU


NE OLACAK

Ak Parti de ve diğer partilerde de aslında kongre heyecanı başlıyor. Ak Parti 21 Mayıstaki büyük kongrenin ardından il ve ilçe kongrelerini yapacak.


Ak Parti de ve diğer partilerde de aslında kongre heyecanı başlıyor.  Ak Parti 21 Mayıstaki büyük kongrenin ardından il ve ilçe kongrelerini yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 21 Mayısta yapılacak olan büyük kongrenin ardından partideki değişiklikler için düğmeye basacağı, değişimin şart olduğu yerlerin bulunduğu ifade ediliyor. Peki ne olacak?

Recep Tayyip Erdoğan´ın elinde sihirli bir değnek mi var?

Yok.

Ama partinin böyle de gidemeyeceğini bildiği için düğmeye basacak. Türkiye bölgelere ayrılıp müfettişler gönderecek. Bununla birlikte her il kendi içerisinde sorgulanacak. Bu sorgulama; milletvekili ile halk ilişkileri, vatandaş ile belediye başkanı, il ve ilçe başkanlarının durumları da bir bir rapor edilecek ve Ankara´ya bildirilecek.  Daha sonra kongreler başlayacak.

İşleyiş böyle devam edecek.

Sonrası ise malum.

Kim kötü karne aldı ise gereği yapılacak. Görünen o. Ama kraldan çok kralcılar olduğundan kendi çıkarları için ters düştüğünden son zamanların modası sosyal medyadan sallayan sallayana. Başkanları beğenmeyen, il başkanını başarısız bulan, ne kadar çıkarcı ve pespaye varsa onların işine yönetim de değişse belediye başkanları da değişse durulmayacaklar.

Bence onlara deste deste kına göndersek yeridir. İstedikleri olursa bir taraflarına kınada yakabilirler.

Kayseri de şimdilik durum böyle işleyecek.

Kısacası karne verilecek.

Takdir Ankara´nın.

Bu arada hemen hemen her gün şehit verdiğimiz şu günlerde ilçe belediyelerin önlerine geleni sahneye çıkartıp ?´düğün, dernek, konser vermesini eleştiren çok sayı da okuyucumuz oluyor. Bunu bir hatırlatma olarak alın.

Eeee, ne demişler el elin AYNA sı.

Demedi demeyin vatandaş unutmuyor. Uyutmuyor.

Bir sözde Bünyan´ a.

Akmescit te bir adım dahi ilerleme olmadı anlaşılan. Şimdi Bünyan´ın bu kadar yaptığı yatırıma mı yanalım, Talas´a bağlanacağına mı? Ama Akmescitliler hala biz ayrılacağız diyorsa da yapacak pek bir şey gözükmüyor. 

Böyle bir şey siyaset.

Yaparsın değeri bilinmez, yapmazsın hizmet etmediler denir. Bir belediyenin en kötü yatırımı alt yapıdır. Çünkü gözükmez. Makyaj yapmazsanız da vatandaş kızar. Bir doğalgaz getirirsiniz kimse tertemiz ısındığını bilmez ama toz toprak çamur hep dedikodu malzemesi olmuştur.  Tabi ki yerel yöneticilerin işi zor.

Vatandaş memnuniyeti çok önemli.

Son not, Akmescit işi kimsenin tek başına alacağı karar değil.

Benden söylemesi.

Kalın Sağlıcakla.