Necmettin ÇUHADAROĞLU


Ne istiyorsunuz?

İşini yapan insanlardan ne istiyorsunuz? Evet maalesef işini düzgün yapan insanlardan ne istiyorsunuz? Doğru, siz kumpaslara alışık olduğunuzdan bu işleri iyi bilirsiniz.


Yönetim geldiğinden beri bir türlü düşüremediniz. Cihanı ala olsa beğendiremeyiz zaten size. Siz toplum üstü varlıklarsınız.Beğenmeme lüksünüz var. Önce siz bir kendinize bakın. Ne kadar çapsızlık varsa sizde ama maalesef size prim verenlerde kabahat.
Durum maalesef böyle.
Bir yandan İl başkanlığında tüm hızımız ile çalışmaya devam ederken bir yandan da fitne ve fesat işleri ile uğraşanlara cevap vermeye çalışıyoruz. Ama şunu unutmamak gerekir ki emeklerinizi gıybet ve dedikoduya ayıracağınıza vatan için millet için ülkenin geleceği için ayırsanız daha iyi şeyler ortaya çıkartacaksınız. Seçilememenin ezikliği ile sağa sola saldırmak. Yada kıçını dernek, cemaat, cemiyet koltuğuna koyduktan sona İl başkanlığını eleştirmekte bu memlekette moda oldu her halde.
Yazık hem de çok yazık.
Koca koca adamlarda utanma arlanma kalmamış. Hani il yönetimi için zengin babalarının miras yedi çocukları diye ortalığı feryat ve figanınızla inlettiğiniz günler vardı ya gelin de birde şimdi yönetimi görün. Ayin esi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Utanacağınızı bildiğimizden gelemiyorsunuz?
Utanmayın çıkın gelin. Kim miras yedi ona bir bakın. Bir noktaya gelebilmek için her şeyin mubah olduğunu sizlerden öğrendik diye ortalık da gezen ortalık ebeleri var. Onları da biliyoruz. Ama utanma ve arlanma kalmamış. Partiden nemalananların önü kesilince hali ile tepki oluyor. Adam olup işlerine güçlerine baksalar bunların hiç biri olmayacak. Ama adamların yüzüne tükürsen yağmur sanıyorlar. İktidar olmanın nimetlerinden faydalanmaya çalışan şerefsizler yada satılık adamlarda yok değil. Kendilerine göre sivil toplum örgütü kurup kendilerini bir halt zannedenler kendilerini partiler üstü ilan edenler, hatta ileri gidip partinin İstanbul sorumlusu gibi unvan alan sahtekarlara da vatandaşlarımız inanmasın. Parti adını kullanıp iş yapmaya çalışan ne kadar şerefsiz varsa kimse onlarda itibar etmesin. İl yönetimini beğenmeyenler, Anakaranın taşına toprağına bakmadan oraları mesken tutanlar şunu bilsinler ki güneşi balçıkla sıvayamazsınız. Güneş aradan sızar gider.Kamu yararına dernek kuranlar, yabancı öğrenciler için devletten yardım alanlar, sivil toplum örgütü adında düşünce kuruluşu kuranlar, yedi kişi bulunca dernek kuranlar ´´bul karayı al parayı´´ sistemi yok burada. Hadin başka kapıya. Milleti dizayn etmeye çalışan STK lar, biraz insan, biraz izan, biraz utanmanız olsun.
Yoksa mı?
Bu günkü Cumhurbaşkanımızın seçtiği bir İl başkanı ve yönetimi var karşınızda onu da unutmayın.
Utanın, sıkılın, yüzünüz kızarsın.
Biraz insan olun yeter.
Kalın Sağlıcakla.