Necmettin ÇUHADAROĞLU


Nasıl olacak!...

Son günlerde internet sitelerinde bir sürü belge dolaşıyor.


 

Son günlerde internet sitelerinde bir sürü belge dolaşıyor. Hem de Kayserinin can alıcı siyasilerini ortaya koyarak.  Efendim bilmem ne raporu sonucunda malum yapı içerisinde görev almış siyasiler vs, vs anlatımlar çakma hesaplar derken Kayseri kamuoyunu bir hayli meşgul etti.

İşin esası İranlı birinin profili ile yayınlanan bu tür bilgiler maalesef tüm cep telefonları ile istenilen yerlerde ulaştırıldı.

Hemen aklımıza şu soru geliyor Neden şimdi?

Örnek olarak Sayın Özhaseki, yıllarca belediye başkanlığı yapmış, Ak Parti Genel Başkanlığı yapmış, öyle bir iddia ortada yok iken, Çevre ve şehircilik Bakanlığı yaptığı sırada böyle bir şey ortaya çıkıyor?

Niye mi?

Sahte hesaplarla ortaya atılan bu iddialar acabalara yol açacakta ondan. Sayın Cumhurbaşkanının Ak Partinin başına geçmesi ile birlikte parti içerisinde bir düzenleme yapacağı kesin gözü ile bakılırken bu tür iddialardan acaba etkilenebilir mi? Düşüncesinde olanlar en yakın çalışma arkadaşlarına plan yaparak siyasi suikast hazırlamaktadırlar.

Olayın aslı bu.

Bu twıtter hesabı incelendiğinde kim kimle nasıl bir irtibat halinde olduğu da ortaya çıkar. Bana göre düzmece kurguların yapıldığı Kayseri de Sayın Elitaş, Sayın Özhaseki ve Sayın Kadıoğlu´nu  Kayseri ölçeğinde ilgilendiren bu olayın akıbetinin ne olacağı şimdilik belli değil. Maalesef isteyen istediği gibi bir hesap açıp IP numaralarını ABD den alıp istediğini yazma ve yayma işle uğraşa biliyor. İstediğiniz kadar savcılığa şikayet eden, istediğiniz kadar uğraşın en kısa dava iki sene sürüyor. Bu arada ABD de IP ler kiralanabildiğinden sarı çizmeli Mehmet Ağa yı aramış oluyorsunuz. Zaten telekomünikasyon hizmetleri ve bilişim suçlarında ABD istediğimiz cezai müeyyideleri uygulamıyor.

Kırmızı bültenle aranan sapık zihniyetli bir adamı vermiyor ki iletişim suçu işleyen birisini versin.

Burada ki amaç, AK Parti hükümetinin içerisine nifak sokmak ve iyi niyetle Allah rızası için çalışan insanların şevkini kırmak ve onları bu partiden uzaklaştırmaya çalışmak. Demin söyledim ya bu iş itibar ve siyasi bir suiakst yapmaktır.  Parti içerinde bölünme oluşturmaya yönelik bir çalışmadır.

Hedeflenmek istenen şey, bundan ibaret.

Yerelde neler var,

Bir kişi yıllardır beslendiği yeri unutmuş, her halde az reklam almış yada alamamış ki, mesaisini adeta orada açtığı belediyeyi eleştirebiliyorsa, abi dediklerin sana ayrı bir başkasına ayrı konuşabiliyorsa, ağam paşam dediklerin arkandan da bin bir türlü fırıt çeviriyorsa, ramazanda utanmadan hakkını yiyip allah kitap üzerine sosyal medyadan paylaşımlar yapabiliyorsa, ekabirler  senin için tuzaklar kuruyorsa, utanma ve arlanmanın kalmadığı sektördeki oturan boğanlar arada sırada aldıkları para neticesinde kükreye biliyorsa, herkes birbirinin arkasında konuşuyor ve çekiştiriyorsa, namaz niyat, hak hukuk çiğneniyor ve ona şehrin büyükleri sessiz kalıyorsa, sevincimizi anlatamayıp birbirimizi bıçaklama yoluna gidiliyorsa, utanmaz adamlar her hareketimizi Ankara´ya amıcalarına bildiriyorsa, çivisi çıkmış memlekette elinde insanlar çekiçle dolaşıyorsa, hala itibar peşinde koşan itibarsızlar işlerine devam ediyorsa mübarek olsun Ramazanınızı ahaliler.

Mübarek olsun.

Kalın Sağlıcakla.