Mehmet KETENCİOĞLU


LİGDE KALABİLMEK ADINA SON 3 HAFTA

Süper lig Cemil Usta sezonu 20. Hafta maçına ya tutarsa diyerek gittiğimiz Galatasaray deplasmanında yine yenildik, Kayseri'ye yine eli boş geldik.


Cimbom karşısında galip gelebilmek için İlk 45 dakika hiç bir çaba gösteremedik.Tamamen rakibe teslim olmuş süngüsü düşmüş asker misali ölmeyi bekledik. 5.dakikada Galatasaray karşısında1-0 geriye düşünce ilerleyen dakikaların Kayserispor adına tufan olacağı belli oldu. İlk 45 dakika içinde Hes Kablo Kayserisporumuz % 30 topa sahip olabildi.Tabiri caizse sahada kayboldu, çaresizleri oynadı.
Prosinecki Hoca göreve geldiği günden itibaren defansta adam paylaşımını takıma bir türlü uygulayamadı.Her maçta 5 defans oyuncusu arasına bir tane rakip oyuncu giriyor ve golünü göstere göstere atıyor. Bu maçtaki yediğimiz gollere bir bakın lütfen aynı hastalık yine devam etti, yol geçen hanında hergeçen karnını doyurdu yoluna devam etti. Galatasay bizim rakibimiz olmadığı için geçen hafta Mke Ankaragücü ne kaybettiğimiz kadar üzülmedim. Neden diye soranlara cevabım hazır.
Önümüzdeki 21.Hafta maçında Antalyasporu konuk edeceğiz. 15.sırada yer alan rakibimiz içinde tehlike çanları çalıyor,puanı 18.Bu takımdan mutlaka 3 puan almalıyızki nefes alıp önümüze bakabilelim. 22.Hafta yine alt sıralarda yer alan Yukatel Denizli deplasmanından da 3 puan almamız bize hayat öpücüğü verecektir. 23.Hafta maçı yine çok önemli.Kendi sahamızda ittifak Holding Konyaspor ile 6 puan değerinde
bir maç oynayacağız. Tamam mı devammı demek için bana göre son 3 hafta. Çıkmayan candan umut kesilmeyeceğini bilsekte bu 3 hafta olmak yada olmamak demek Hes Kablo Kayserisporumuz için.Yönetimin topyekün seferler olması ve 3 hafta da 9 puan alınması için yatağı yorganı tesislere atması lazım. Yoksa  kaçan hamsi gözümüzde Palamut olur ama hiçbir işe yaramaz, ah,vah demekte çare olmaz.Berna Başkanın bütün çabası boşa gider Bu klüp Karabüksporun ve Erciyessporun yaşadığı acı sonu yaşar !