Erhan KAN


KONU YİNE AYNI: ERCİYESSPOR

Biz devamlı yazıyoruz, gündeme getiriyoruzda bugüne kadar şehirden tek bir ´Çıt´ bile çıkmıyor.


Biz devamlı yazıyoruz, gündeme getiriyoruzda bugüne kadar şehirden tek bir ´Çıt´ bile çıkmıyor. Köşeye bu cümle ile başlayınca eminim okurlarımızın bir çoğu konunun Kayseri Erciyesspor olduğunu anladı. Evet, şehrin öksüz çocuğu Erciyesspor ikinci yarıya hazırlanıyor mu yazalım, hazırlanamıyor mu yazalım artık bizler bile şaşırdık. Evet ikinci yarı hazırlıklarına başladı takım ama sorunlardan bir türlü istikrarlı bir çalışma programı yakalayamadı.

********************
Maddi imkansızlıklar, transfer yasağı ve her gün yaşanan onlarca irili ufaklı sorunun gölgesinde ikinci yarı hazırlıklarına başlayan temsilcimizde son iki gündür yine çalışmalara ara verildi. Harç biti, yapı paydos misali takımda çalışma yapılamamasının sebebi ise oldukça ilginç. Yılların çınarı Erciyesspor´da artık malzemeler bile yıkanamaz hale geldi. İdman malzemeleri günlerdir yıkanamadığı için teknik ekip antrenmanlara ara verme kararı aldı.

********************
Nasıl bir acıdır ki bu Kayseri Erciyesspor gibi bur kulüp bu durumlara düşerde şehirden tek bir tepki bile gelmez. Bu kulüp Süper Lig´de ve Avrupa Kupaları´nda mücadele ederken bu şehrin kanakları kullanılmadı mı? Yapılan yardımlar acaba birilerinin cebinden mi çıktı. Hayır! Sennin, benim vergilerimden kesildi. Farklı isimler altında belediyelerden ve çiftçinin alın terinden oluşaün kaynaklar kullanılarak Kayseri Şeker´den bu kulübe aktarılan milyonlar şimdi nerede acaba?

********************
Şimdi sen arkana yaslanmış çok rahat şekilde Kayseri Erciyesspor´un kapanmasını izliyorsun ya güzel kardeşim. Bu kulübün kapanması ile birlikte senin cebinden çıkan paralarda bir anlamda heba oluyor. Erciyesspor´a üzülmüyorsun bari bu paralar için üzülde bir silkin artık ne olur?