Mehmet KETENCİOĞLU


KONTROLLÜ DEDİK AMA,ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK!

Kayserispor ve Akhisarspor için 6 puan değerindeki maçta her iki takım birbirini kontrol ederek maça başladı.


Kayserispor ve Akhisarspor için 6 puan değerindeki maçta her iki takım birbirini kontrol ederek maça başladı. Taaki 60.dakikaya kadar bu kontrollü oyun devam edince ortaya tatsız tuzsuz bir maç çıktı.
Saha kenarında her iki takım hocaları hop oturup hop kalksada ortada uyutan bir futbol vardı. Korkarak oynayan 22 de futbolcu ...
69.dakikaya kadar atak yapamayan sarı kırmızı takımda o dakikada kornerden gelen topu Şamil gol yapabilse maçın kırılma noktası olacaktı ama Şamil zor olanı yaptı.
Bilal´in oyundan çıkması ,varela nın oyuna girmesi ile ceza sahasına yapılan ortada çoğaldı .Bu cansız futbol Hikmet Karaman hocayı bile çileden çıkardı.
74.dakikada oyuna Umut un yerine giren Asomoah Gyan,Varela´dan gelen ortaya iyi bir  kafa vuruşu yapmasa 0-0 doksan dakikanın skoru olabilirdi.
Maç golden sonra tatlandı. Akhisar beraberlik golü ararken Kayseri akıllı oyun ile kontrole devam dedi.
Görünen şuki geçen haftaki Kasımpaşa maçındaki hırs bu maçta da futbolculara yansımış. Allah razı olsun sahadaki terinin son damlasına kadar koşan sonradan oyuna giren futbolcularda dahil 14 kardeşimizden, onları maça çok iyi hazırlayan teknik heyetten.
90.dakikanin uzatmaları Akhisarspor için iyi geçerken Kayserispor öldü öldü dirildi.ama rakip takım gol atmaya muaffak olamayınca 
gülen taraf Kayserispor oldu. Önümüzde ki hafta ilk yarının son maçında Erzurumspor ile yine 6 puanlık maçımız var.O maçtan alınacak bir galibiyet 2.yarıya Kayserispor u güle oynaya goturecektir. Yeter artık ölüp ölüp dirildiğimiz,rahat maç seyretmek bizimde hakkımız .Bu hakkı da teslim edeceğimiz  kişi Hikmet Karaman ve teknik heyeti. Emeği geçen herkese teşekkürler...