Necmettin ÇUHADAROĞLU


KONTROL

Son zamanlarda dilimize dolanan kelime. Bir de bunları sık sık kullananlar var. ?´Kontrollü Darbe´´ girişimi son günlerin moda kelimesi.


 

Son zamanlarda dilimize dolanan kelime. Bir de bunları sık sık kullananlar var. ?´Kontrollü Darbe´´ girişimi son günlerin moda kelimesi.

Bu darbe girişimini yani 15 Temmuz u birileri kendilerine özel kurguladığı iddiaları var.

Yapmayın beyler, ayıptır, günahtır.

Darbenin kontrollüsünü düşünmek şehitlerimize onların ailelerine saygısızlıktır. Bunları söyleyenlerde ispatlamakla mükelleftir. Yoksa müfteridir.

Bu millete bile bile hakaret etmek küfretmektir.

Demek ki hala birilerinin kafası eski kafa. Yani düzelmemiş, ne olursa olsun Ak Parti iktidarı ve özellikle Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı devam ediyor anlaşılan. O zaman her şey kurgu. Milletin oyları ile Cumhurbaşkanı seçilmesini hazmedemeyenler ne seçime nede vatandaşın OY una güveniyorlar. Bunca yıllık iktidarda mı kurgu?

El insaf.

15 Temmuzu ne milletimiz ne de biz unutacağız.

15 Temmuz a kontrollü darbe demek Türk Milletine hakarettir. Fetö nün ekmeğine yağ sürmektir. Teröristlere arka çıkmaktır. Halkın oyları ile seçilmiş Cumhurbaşkanını tanımamaktır. Aslında 15 Temmuz ne idi biliyormusunuz?

15 Temmuz Tankların arasından hava alanından kaçmaktır. 15 Temmuz halkın milletine, Cumhurbaşkanına verdiği desteğin arttığı bir ortamda saat 05.00 te ortaya çıkmaktır. 15 Temmuz darbecilerinin avukatlığını yapmak vatan hainliğidir. İşte 15 Temmuz da ne kadar kaçan, korkan, yalan söyleyen, ihanet içerisinde olanlar var ya hepsi şimdi ?´kontrollü darbe ?´ diyenlerdir.

Bu Millet 15 Temmuzda bir destan yazmıştır. Ama devletini ve milletini sevmeyenler bu destanı bilemezler.

Anlayamazlar.

Bizler canımız sağ olduğunca 15 Temmuz ihanetini ve ona kimin nasıl destek verdiğini anlatacağız. Anlatmaya da devam edeceğiz.

Bu arada büyüklerimden ikaz geldi; Necmettin birileri önünü kapatmak istiyor diye. Varsı kapatsınlar dedim. Diğer bir mesleki büyüğümüzde, eee üç sene içerisinde kitap çıkartırsan, Ak Parti İl Başkanlığında Basın Danışmanlığı yaparsan, köşelerinde dosdoğru olursan, TV1 de programların devam ederse elinde üç ulusal kanalın temsilciliği olursa birileri sana dur der. Çünkü çok ama çok ön plana çıktın der. İfadelerini kullandı. Bizden yaş olarak büyük olanların hep sözünü dinlerim sağ olsunlar. Ama bizim bir derdimiz var dedik çıktık yola. Bu yolun taşlı, dikenli olacağını biliyorduk. Kayseri de bir laf vardır ya, elin gıranları dursa denir evet bizde onu diyoruz. Varsın önümüze taş koysunlar bir şey yapamazlar. Çünkü biz bu yola baş koyduk. Taşın önemi yok.

Rızkımıza rabbim kefil.

Gerisi boş.

Bu arada unuttukları bir şey olmuş. Yaklaşık on yıldır aktif olan ve yüklendiğimiz bazı görevler nedeni ile ara verdiğimiz ve üç aydır yeniden faaliyette olan ve günlük haberleri anında bulabileceğiniz ve özel haberlerle her gün karşınızda olduğumuz www.metropolhaber.net sitemizde faaliyette. Okunması ve okutulması için bilginize arz ediyoruz.

Unutmuyoruz; her bitiş yeni bir başlangıçtır.

Allaha emanet olun.

Kalın Sağlıcakla.