Mehmet KETENCİOĞLU


KIRILMAYAN 2 TESTİDEN KONYA´NIN TESTİSİ KIRILDI...

Ligin 2 devresine 18.hafta başlayan 2 takımda 23.haftaya girerken mağlubiyet üzüntüsü yaşamadı.


Ligin 2 devresine 18.hafta başlayan 2 takımda 23.haftaya girerken mağlubiyet üzüntüsü yaşamadı. Hatta ev sahibi Atiker Konyaspor ve Kayserisporumuz ikinci yarının ilk 5 haftasında da 9´ar puan aldılar. Denge olarak birbirine çok yakın iki takım da haklı olarak maça kontrollü
başladı.
Kağıt üstünde Kayserispora 1 puanı bile maç öncesi layık görmeyen bedavacılar ilk yarının 0-0 bittiğine şükretti. Seyirci sayısı 20 bin, Kayserispor taraftar sayısı 2,500. Seyirci üstünlüğü Konya´da. Kadro yedek  kulübe tecrübeli ayaklar Konya´da. Üstüne üstlük maç başlamadan Kana Bıyık sakatlığı da maç öncesi hediyesi!
Bütün bu olumsuzluklara rağmen 2 yarıya fırtına gibi giren Kayserisporumuz 59.dakikada
Deniz Türüç´ün  attığı golle Konya´da buz gibi  hava ettirdi. Aykut Kocaman hamle yapmaya bile fırsat bulamadı. Konyasporlu futbolcuların üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi oldu!.
75.dakikaya kadar tek tük Kayserispor kalesine gelen Konyaspor´da seyirci takımı ateşlemek için hiç susmadı ama bu bile Konyasporu ateşleyemedi. Kaderine razı oldu... 1.dakikadan son dakikaya kadar terinin son  damlasına kadar savaşan İstikbal Mobilya Kayserisporumuz yine yaptı yapacağını, iddiacıları ve totocuları ters köşe yaptı...
Bu başarıda her futbolcunun alnından öpüyorum. Özelliklede eski Deniz gibi oynayan  Deniz´i ve takımın bütün elemanlarını ayakta alkışlıyorum...Helal olsun bu takımın kendine gelmesini sağlayan Hikmet Karaman ve teknik heyetine. Yöneticisine, futbolcusuna, masörüne, malzemecisine, bekçisine... Haftaya Beşiktaş´ı puansız göndermekte boynumuzun borcu oldu. Gülmek sana yakışıyor şarkısını da maçın bitişiyle beraber söylemekte duymakta hakkımız oldu.