Memduh BORAZAN


KAZANAN ?KAYSERİ?OLSUN

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig´de heyecan devam ediyor. Grup müsabakaların yeni sezonun ilk maçları ile birlikte her hafta daha heyecan vereceğini tahmin ediyorum ve nitekim de öyle oldu.


 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig´de heyecan devam ediyor.  Grup müsabakaların yeni sezonun ilk maçları ile birlikte her hafta daha heyecan vereceğini tahmin ediyorum ve nitekim de öyle oldu. 2017-18 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta ilimizi temsil edecek olan Kayseri Şekerspor ve Talasgücü Belediyespor lige iyi bir başlangıç yaptı. 5.Grupta ilimizi temsil edecek olan Kayseri Şekerspor ve Talasgücü Belediyespor ligin üçüncü hafta maçında Pazar günü Kayseri derbisinde karşılaşacaklar. Lige iyi başlayan iki temsilcimizin Kayseri derbisi ilimiz için çok önemli. İki temsilcimiz de yeni sezon yoğun bir kamp dönemi ve kan değişikliği ile sezona iyi bir giriş yaptılar. İlk 2.hafta sonunda ilk 4 takım arasında yer alan temsilcilerimiz geçmiş yıllara göre en iyi başlangıcı yaptılar.

Umarım Kayseri´ye yakışan bir derbi karşılaşması olur. Her iki temsilcimizde hazırlıklarını yarın yapacaklarını son antrenmanla tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacaklar. Bende bir sezon boyu iki temsilcimizi yakından takip edeceğim. Pazar günü bende derbi karşılaşmasını izlemek için Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahadaki yerimizi alacağım. İnşallah Pazar Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahadaki dolu tribünler önünde oynanan derbi karşılaşmasında  ?Kazanan Kayseri? olur. Bu hafta Milli maçlar nedeniyle Süper Lig´de maç olmaması Kayseri derbisine yansıması bekleniyor. Kayserili futbolseverler ve spor camiasının önde gelen isimleri bu maçı yakından takip edecek. Grubumuzda güçlü takımlar ve il takımları ile mücadele edeceğiz. Sezon sonu 3 takımımızdan 1 tanesini inşallah profesyonel yaparız. Kayseri Şekerspor´da yapılan kan değişikliğinin takıma tam yansıdığını söyleyebilirim. Her yazımda yazdığım gibi Kayseri Şekerspor´un veya diğer temsilcilerimizin 3.Lige çıkması şart bu sezon.  Kayseri gibi büyük bir şehrinin 3.Lig ve 2.Ligeleri takımı olması lazım iken takımlarımız BAL Liginde mücadele verecekler.  Bu durum gerçekten Kayseri´ye yakışmıyor. Bizim spor şehri olmadığımız buradan ortaya çıkıyor. Geçen sezondan dersler çıkartarak sezona iyi başlayan Talasgücü Belediyespor kan yapılan değişiklikler ise tam anlamıyla toplama bir takım oldu. Sarı-Lacivertlilerin kadro yapısına baktığımız zaman kadrosunu baştan aşağı yeniledi. Pazar günü Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahadaki saat 15.00´de oynanacak olan derbi mücadelesine tüm Kayseri hazır. Takımlarımız hazır. Umarım güzel, çekişmeli ve centilmen mücadele olur. Veee sonunda kazanan hangi takım olursa olsun kazanan Kayseri´miz olsun?

Haydi, Rastgele Kayseri?

Kayseri´ye yakışan bir derbi karşılaşması olsun.

Dostluk, kardeşlik ve centilmen bir şekilde geçsin karşılaşma ve tüm Türkiye bizi örnek alsın.