Necmettin ÇUHADAROĞLU


KAZANAN

Bu günler karlı boranlı günler hepsi geçecek.


 

Bu günler karlı boranlı günler hepsi geçecek.

Eğer derdinizle dertlenmeyen kendine de dost dedikleriniz varsa onlarla selamı sabahı kesin. Çünkü sizin derdinizi anlamıyor ve içinden anlam çıkartıyor ve yorum yapıyorsa sizin zaten yol arkadaşınız değil.

Dostunuz hiç değil.

Kendime ve hane sahibine zarar vermekten korktuğum için detaylarına girmek istemiyorum. Gün gelir hesap döner. Bunların bir bir hesabı görülür. Hem mahkemede hem de mahkemeyi kübrada.

Korkak hiç olmadık.

Ne ben ne de ailem.

15 Temmuzda nasıl meydanlarda isek aynen devam edeceğiz. Çünkü rüzgâr kayadan sadece toz alır.

Hepsinin bir sırası var.

Sıranı bekle.

Bu memlekette değersizliklerinden sonuna kadar emin olduğum tutmalarla da mahkemede hesaplaşacağız. Tebligatlarınız bu gün yarın elinizde olur.  Çapsız adam kendini hükmü dağılmış bir partinin genel başkanı sanıyor her halde. Dörtgöz Usame yi kullanıyor.  Her halde aile efradında bu şekilde insanlar var ama ona da sıra geldi.

Etkisiz eleman olma yolunda adımlarına devam et. İnsanlara iftira et et ki kazdığın bok çukuruna sen düşeceksin unutma.

Birazda genel konulardan konuşalım. Kayseri´de yapılabilecek şeyler bunlar.

Emani için ağladın mı?

Mazlumlar için dertlendin mi?

Garip gurabanın hiç evine gittin mi?
Onlarla iftar edebildin mi?

Bence yok diyeceksin ama utanıyorsun. Boş ver deme utan. Bundan sonra yapma der kulağına bir fısıltı.

Bu memlekette 15 Temmmuzları unutanları, unutturmaya çalışanları, Suriyelileri istemeyenleri, kovanları, nefret söylemi aşılayanları kimse unutmadı kimsede unutturamaz. Fetö şerefsizine onun tayfalarına inat durmak yol yola devam.

Yine Kayseri de benimle ilgili yazı yazmak, yorum yapmak isteyen herkes yazsın çizsin. Ama gelin ailemize hanemize bu işleri intikal ettirirseniz yazık olur. Benim eleştirdiğim hiçbir kimsenin ailesine aile efradına benim söz söylemeye hakkım yok sizin de öyle.

Söz söylemeye devam ederseniz ne mi olur.

Dilleriniz filkete ile dikilirde ondan.

Bu arada son not: Ticaret odası seçimleri için ilk start verildi. İlk adaylığını açıklayacak kişi de Ticaret Odası Meclis Başkanı aynı zamanda sarraf ve kuyumcular derneği başkanı Ömer Gülsoy olacak. Bugün ya da yarın adaylığını açıklayacak.  Diğerleri ise gözüken mevcut başkan Mahmut Hiçyılmaz ve Nedim Olgunharputlu´nunda isimleri geçiyor. Bu sene içerisinde yapılacak olan diğer oda seçimlerinde ise kıran kırana mücadele edilecek gibi.

Ne diyelim hayırlısı olsun.

Kazanan ülkemiz, kazanan memleketimiz olsun.

Kalın Sağlıcakla.