Erhan KAN


KAYSERİSPOR İÇİN BİR MİLAT OLSUN

Kayseri spor camiası, tam anlamıyla gelen transfer yasağı nedeniyle şokta


Kayseri spor camiası, tam anlamıyla gelen transfer yasağı nedeniyle şokta. Bunu kamuoyuna ilk duyuran olarak önemli bir habercilik başarısının altına imza atan Gazeteniz Büyük Kayseri, bu şehrin değerlerini, bu şehrin kaynaklarını ve bu şehrin önceliklerini tayin etme ve desteklemede her zaman olduğu gibi üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam ediyor. Bakınız, bir haberin nelere kadir olduğuna. Sarı-Kırmızılı kulübe getirilen transfer yasağını bizim duyurmamız ile birlikte kulüpten resmi açıklama geldi.

              ******************

   Hemde ne açıklama... Kulübün tüm mali yapısı gözler önüne serildi. ´´ Şeffaf bir yönetim ve bunun karşılığı olan  problemlerin bütün açıklığıyla siz değerli hemşerilerimiz ve  taraftarlarımızla paylaşma prensibinden hareketle konu kamuoyuna saygıyla arz olunur.´´ şeklinde biten açıklamada kulubün içinde bulunduğu konum en ince ayrıntısına kadar belirtmiyor. Ne tür dosyalar ve ne tür borçlar olduğu sıralanmış. Kalem kalem tüm borçların yazıldığı listede uzun ve kısa vadade gereken meblağların altı çizilmiş. Sözün özü olarak kulübün borç batağı içinde olduğu dile getirilmiş.

 

                 ****************** 

   Bu şeffaf açıklamalar bir anlamda şehrin olaya vakıf olmasını sağladı. Olayın vehameti tüm çıplaklığı ile ortaya saçıldı. Şimdi şehrin bu konuda daha net adımlar atması şart oldu. Bu paraların bulunması ve Kayserispor´un bu cendereden çıkarılması için herkese büyük görevler düştüğü ortaya çıktı. Yani şehir, bu mali tablo karşısında birleşip bu bataklığı kurutmazsa bundan sonra hiçbir olayda birleşemez. Ee bizim haberimizde bu yolda küçük bir adım oldu. Umarım bu birleştiriciliği sağlamak konusunda atılan bu ilk adım olur ve bizde bununla gurur duyarız.

 

                 ******************

   Son olarak şunu söylemekte fayda var. Biz bu haberi yaptıktan sonra birçok yerel ve genel yayın yapan gazete, tv, internet sitesine kaynak olduk. Ama bazı ´´Odun´´ bile olamayacak, yüzünü ve ismini saklayarak sadece sosyal medya hesabından klavye delikanlılığı yapan kimin tutması olduğu belirsiz bazı şahısların haberimizi karalama ve itibarsızlaştırma çalışmalarını ibretle takip ettik. İpi kimin elinde olduğu belirsiz bu tiplerin, sadece kulaktan dolma bilgiler ve birilerinin yönlendirmesi ile attığı iftiralar karşısında bizim gibi kendi yüzü, kendi ismi ile yazan insanlar önünde zavallı olmaktan öteye geçeceklerini çok iyi biliyorlar.