Bekir ASLANTAŞ


KAYMOS´un amacı ne?

Kısa adı KAYMOS? (Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği) Bu dernek çatısı altında bulunan bazı mobilyacıları Milano-İtalya gezisine götürdü.


Kısa adı KAYMOS? (Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği) Bu dernek çatısı altında bulunan bazı mobilyacıları Milano-İtalya gezisine götürdü. Fuar varmış!.. Kimler nasıl götürüldü, hangi mobilyacılar seçildi, hangi gazeteciler birilerinin yetkisi altında bu geziye katıldı?. Bu nasıl iş arkadaş? Mobilyacılar fuarı yapılıyor ama OSB´de birçok mobilya işi yapan fabrikanın haberi yok? Eğer bir fuar gezisi yapılıyorsa seçmeyeceksin, ayırım yapmayacaksın, gazeteci götüreceksen her kumdan götüreceksin. Bu nasıl organize, bu nasıl anlayış(!)  Sosyal medya aracılığı ile İtalya gezisini ağzı kulaklarında fotoğraflar paylaşıyorlar. Allah bilir İtalya´ya gitmek için bir yerlerini yırtanlar çok mutlu olmuşa benziyorlar. Ya benim anlamadığım, bu KAYMOS OSB seçimleri öncesi eden böyle bir gezi akıllarına getirdi. Tahir Nursaçan´dan habersiz olacak değil ya bu gezi? Vardır elbette bir emri(!) şu benim yerime gidecek, şu onun yerine gidecek yarenliği olmuştur(!). Nursaçan , bir gazeteci arkadaşı zaten OSB adına göndermiş!. Yuh yani. Hem o gazeteciye yuh, hem de bu anlayışa yuh. Ya arkadaş nasıl anlatılır, nasıl izah edilir. Bir OSB´nin emrine girmiş, su iç derse içiyor, aç kal derse aç kalıyor. Bu nasıl yalakalık ? Bu nasıl zihniyet?. Yazıklar olsun sana bee?

Kaymos? Eline yüzüne bulaştırdığın İtalya fuarı(!) elbette bir gün senin karşına çıkacaktır. Mobilya Sanayicileri Derneği adı altında yapın yapacağınızı. Saçın paraları. Kimlerin parası kimlerin sırtına yüklendi sizin için önemli değil? Alın emrinizi, nur gibi saçın paraları(!)

Birçok mobilyacının gitmek istediği İtalya gezisi, maalesef belirlenmiş isimlerle sınırlandırıldı. Bence bu gezi amacına ulaşmadı. Şöyle isimlere baktığınızda gitmeyi hak edenler var orasına bir şey diyemeyeceğim ama özellikle altını çizerek yazıyorum Ne işi var bu iki reklamcının orada? Hala çözmüş değilim. Sanayicimi değil, iş adamı mı değil, OSB´de yada KAYMOS görevlisi mi değil. Haaa bence OSB´nin gizli iş adamı(!) Kayseri´de resmi bir kurum var Anadolu Ajansı. DHA var. Bunlar neden bu gezide yer almadı. Ben şimdi bu reklamcı gidecek orada tatil yapacak, sonra diyecek ki ben haberi yazarım herkes benden kullanır (her gittiği yerde söyler) millette ne bilsin inanır işte. Yok sevgili arkadaşlar, değerli büyükler yok öyle. Bakmayın siz o sözlere. Yalan. Koskoca yalan.

Neyse aslında klavyemde çok cümleler var ama ben üslubumu bozmayacağım. KASMOS´un bu ayrımcılığı bence OSB´de ki seçim öncesi çok etkili olacaktır. Mobilya Sanayicileri bence ikiye hatta üçe bölündü. Bu saatten sonra isterseniz Amerika´ya götürün götüreceklerinizi. İtalya size az olur?

Haydi iyi eğlenceler, İtalya?( divertenti notti Italia)
ender
7.04.2017 15:16:24
Çok yerinde bir yazı olmuş eline diline sağlık arkadaş..