Memduh BORAZAN

Tarih: 24.01.2017 12:14

İÇİMDEKİ SES...

Facebook Twitter Linked-in

Sözler sözler?

Kayserispor için verilen sözler?

Başkan Recep Mamur´un döneminde yani ligin başında verilen bu sözler?

?Alın, verin, yapın. Biz sizin her zaman destekçiniz olacağız.? Paraysa para, transferse transfer?

Bu sözleri kulakları sağır edene kadar söylediler. Sonrası malum , ?duman oldu sözler? yok oldu?

Adam haklı, bıraktı Kayserispor´u. Kim olsa aynı şeyi yapardı. Kusura bakmasın kimse bu devirde cebinden bir kuruş harcamazdı. Yeni gelen yönetim de zaten destek sözü ile geldi. Kendi ceplerinden transfer yapacak değiller ya(!)

Benim anlamadığım madem bu desteğiniz olacaktı, madem bu takımı bu kadar düşünecektiniz aklınız neredeydi?. Ligin başında neredeydiniz. Ne gerek varsı genel kurullara. Ne gerek vardı yönetime. İşi başka yere taşımaktı bence sizin amacınız. Takım kulüp sizlerin umurunda olmadı. Kişiyi hedef alarak bir kulübü feda etmeye kalkıştınız. Yazık çok yazık. Yapılamayan genel kurul, önümüzdeki gün çoğunlukla birlikte nihayetinde karara bağlanacak. Yönetim resmen işe başlayacak. Transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Kesenin ağzı açıldı. Nereden geliyorsa bu yoğurdun bolluğu. Dediğim gibi keşke lig öncesi bu bolluk olsaydı belki takımımız ligin alt sırasında olmaz ligin üst sıralarında kendine yer bulurdu.

Kayseri Erciyesspor´un durumuna bir bakın. Kimler yaptı, kimler sorumlu. Kimseler ortada yok. Kos koca kulüp bitti. Kulüp kapanma noktasında. Bu sene ligden düşer ve önümüzdeki senelerde tamamen ortadan kalkar.

İşte bu senaryoyu yaşamış bir Kayseri ikinci bir krizi kaldıramaz. Kayserispor bu memleketin takımı. Bu şehrin kulübü. Bu şehre iki takım çok diyenler muratlarına erdiler. Şimdi tek direk dek umut Kayserispor?

Sergen Yalçın hem kendini sağlama alıyor, hem de takımı. Zor bir fikstür var ama eğer yeni isimler bu takıma çabuk adapte olursa bence Kayserispor bu sezonu kurtarır. Temennimiz Kayserispor´un bu zorlu süreçten kurtulması ve önümüzdeki sezon daha farklı bir takım olarak karşımıza çıkması.

Kolay değil ama içimden bir ses Kayserispor ligde kalır diyor.

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —