Mehmet KETENCİOĞLU


HOCA İÇİN 4 ADAY VAR, BENİMDE BİR ÖNERİM ...

5.Hafta Kayseri’de yenildiğimiz Demir Grup Sivasspor maçı sonrasında taraftar ve spor kamuoyunun büyük kısmı Bayram Bektaş hocanın hemen gönderilmesi gerektiğini söylerken biz bu sütundan şu satırları paylaşmış ve hocanın 7.hafta Çaykur Rizespor maçı sonrasında gideceğini yazmıştık.


5.Hafta Kayseri’de yenildiğimiz Demir Grup Sivasspor maçı sonrasında taraftar ve spor kamuoyunun büyük kısmı Bayram Bektaş hocanın hemen gönderilmesi gerektiğini söylerken biz bu sütundan şu satırları paylaşmış ve hocanın 7.hafta Çaykur Rizespor maçı sonrasında gideceğini yazmıştık.

İşte 2 hafta önceki yazımızın son bölümündeki yazımız aynen şöyle idi. "Bu hafta bay kalıp 7.hafta Rize’ye gideceğiz. Milli maç arasını iyi değerlendiremeyen ve Sivasspor’a kötü futbol ile kendi evinde yenilen Hes Kablo Kayserispor için 1 haftalık arayı iyi değerlendirmek ve Rize’den 3 puanla ayrılmak gerekir. Aksi durumda takke düşecek kel görünecek Bayram hoca ile yollar ayrılacak" demiştik.Bu yazıyı yazarken spor kamuoyunu baskısına dayanamayan yönetim kurulu üyelerinin Berna Başkana " hadi başkan geçen seneki hatayı tekrar etmeyelim, iş işten geçmeden Bayram Hocayı gönderelim dediklerini, başkanında Rizespor maçı sonrasında gerekenin yapılacağını duymuştuk. Hatta aynı gün whatsaptan aynı dileklerini benimle paylaşan  Tacettin Polat kardeşime cevaben bunu yazmış ve " 15 gün zaman kaybı olur" cevabını almıştım. Yani diyeceğim o ki Sivas maçında hocanın gideceği belli olmuştu.

4 ADAY VAR AMA BENİMDE BİR ÖNERİM VAR...

Gizliden gizliye 2 haftadır el altından hoca arayışına giren Berna başkanın 4 adayı var.

1- Tamer Tuna

2- Ünal Karaman

3- Bülent Korkmaz

4- Aykut Kocaman (zor ihtimal)

Siz kim olur dersiniz kıymetli okurlarımız bilmem ama yönetimin en sıcak baktığı 3 isim Bülent Korkmaz, Tamer Tuna ve Ünal Karaman... Aykut hoca şartlar gereği düşünülen son isim.

 

BENİM BİR ÖNERİM VAR...

4 KAYSERİLİ HOCA GÖREVE GELSİN

Neden Kayseri için Kayseri doğumlu 4 hoca düşünülmez ki. Yönetimin Halen şu anda Sancaktepe Futbol Kulübünde 2 yıldır üst sıralara oynayan 64 yaşındaki tecrübeli teknik adam Mustafa Çapanoğlu ve Mustafa Şimşek Özkeş i idari ve teknik kadro için düşünmesi. Mustafa Uğur ve Mehmet Bulut'u da teknik direktör ve hoca olarak görevlendirmesi süper bir karar olur. İnanın bu dört isim ile Hes Kablo Kayserispor ligin en istekli takımı olur. Benden söylemesi. Dışarı merakını bırakmak için Berna Başkan cesur bir adım atmalı. Kendi öz evlatlarına sahip çıkmalı. Yoksa gelen 5, giden 10 alır çekip arkasına bakmadan gider.

7.hafta sonunda 6 maç oynayan Hes Kablo Kayserisporumuzda görünen en büyük sorun gol atamama. 6 maçta sadece 4 gol atabilen bir takımız. Yeni gelecek teknik heyetin öncelikle bu soruna acilen çözüm bulması gerekir. Atanın ve tutanın iyi olmazsa bu ligde kalmanın zor olduğunu tekrar hatırlamak gerekir. Her ne kadar tutanımız hatalı goller yese de halen ligin en fazla kurtarış yapan kalecisi Lung. O halde  sorun goool...goool...goool…

8 Kasım Pazar günü Korona'dan dolayı 2 haftadır maç yapmayan Atakaş Hatayspor’u Kayseri'de konuk edeceğiz. Konuk ekibin 2 hafta maç yapmaması dileriz ki form düşüklüğü ile Kayseri’ye gelmelerinin sebebi olur. Tabi bizim futbolcularımızda "mutlaka3 puan " diye mücadele verir ve yüzümüzü güldürürler inşallah.