Mehmet KETENCİOĞLU


HAK EDEN RİZE KAZANDI

İstikbal Mobilya Kayserisporumuz 10 haftalık. Yenilmezlik unvanını Çaykur Rizespor deplasmanında bırakırken futbolcularımız son derece kötü bir mücadele sergiledi. R




İstikbal Mobilya Kayserisporumuz 10 haftalık. Yenilmezlik unvanını  Çaykur Rizespor deplasmanında bırakırken futbolcularımız son derece kötü bir mücadele sergiledi. Rize hakkıyla kazandı. Maçtan önce açıklanan kadro ile Okan hoca sağ gösterip sol vuracağını belli etmişti, çünkü geçen haftaki Rize takımından 3 değişik isim ile maça başladı. Yani maç başlamadan Rizespor "bu maçı alacağız başka yolu yok "mesajını Kayserispora vermiş ve maça 1-0 önde başlamıştı aslında.
Maç içerisinde Ertuğrul sağlam ve Erol Bedir´in kulağını çok sıkça çınlatan geçen yılın Kayserispor forması taşıyan bir Rizespor futbolcusu vardı. BOLDRIN ...Bu futbolcuya Ertuğrul Sağlam ve Erol Bedir "gidebilirsin" dediler ama Erol Bedir dün bu futbolcuyu izlerken inanıyorum ki hayatının en yanlış spor kararını verdiğini üzülerek kabul etti. Boldrin dün orta sahada Rizeyi sırtladı. Malum kişilere
cevabını verdi. Boldrin konusundaki son sözüm 
"AYRANIMIZ YOKTU İÇMEYE, VİZON KÜRK İLE GİTMİŞTİK WC YE"!...Bir taraftan transfer yasağımız vardı, diğer tarafta elde zaten az olan bu futbolcunun gidişine izin vermiştik. Maç içinde Kayserispor un toplam 5-6 adet pozisyonu vardı, ikide direkte patlayan topu. Hepsi topu bu...10 hafta boyunca yanardağ gibi patladıktan sonra Rizede Karadeniz´in azgın dalgası ile perişan olduk. Buna iş kazası diyelim, ileriye bakalım. Bu hafta sonu Başakşehir ile Kadir Has ta oynayacağımız bu maça kadar bu kazayı ve yaralıları tedavi edelim inşallah.
Eldeki kısıtlı kadro ile 11.hafta sonra yenilse bile Kayserispor futbolcularına sahip çıkmak için Başakşehir maçında Taraftarın stadı tıka basa doldurması gerekli. Rize´deki tıka basa seyircinin takıma ne kadar katkısının olduğunu görmeli, takıma sahip çıkmalı.
Yenilmeyen takım yoktur. Bu yenilgi de bu yolun sonuda değildir. Önümüzde almamız gereken puanlar var. Hatta hedefe koşar adım gitmek var.