Necmettin ÇUHADAROĞLU


GEL-GİT

Birkaç gün önce yazdığım bir yazı için arayan soran beni eleştiren ve tebrik eden tüm okurlarımdan Allah razı olsun. Ben bu davanın gönüllü neferiyim.


Kimseden bir beklentim olmadı. Yaratılanı sevdim, yaratandan ötürü. Belki bazı arkadaşları yazdığım yazılardan dolayı kırdım, incitti isem hepsinden özür diliyorum. Bana haklarını helal etsinler. Benden yana haklarım varsa helal olsun. Beni eleştirenler, bana ithafen sözler söyleyenlere bu günden itibaren haklarımı helal ediyorum. Doğru yolu bulmaları için dua ediyorum. İnşallah onlarda vatanın, milletin, sevmenin, sevilmenin ne demek olduğunu anlarlar. Allah bahtlarını da yollarını da açık etsin. Her gün gündemde Uygurlar var demeyin. Bu konu bu gün itibari ile de ben yaşadığım sürece devam edecek. Doğu Türkistan´ın bağımsızlık mücadelesini tüm kalbi duygularımla destekliyorum. Onları anlamayanları da Allaha havale ediyorum. En büyük merkez orası.
Bende oraya havale ediyorum.
Hayatımızda belli dönemlerde gel gitler olmuştur. Bunu yaşayanlar bilir. Gelin diyorum bizde bu yaşanmışlar olmuş bitmiş, bu günden itibaren neler yapabiliriz onu konuşalım.
Gelelim yerel gündeme; Kayseri iki bakanı birden ağırladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı. Bakan Kılıç, Kayserideki spor tesislerini yakından görme fırsatı buldu. İncelemeler yaptı. Erciyes A.Ş den de son dönemde yapılanlar hakkında bir brifing aldı.
Kayseri de güzel şeyler oluyor.
Kafama takılan gelen her bakan Kayseriyi başarılı buluyor. Tesisleşme güzel, projeler örnek diyor. Siz işinizi bilirsiniz bizden yardım almadan bunları yapıyorsunuz böyle devam edin derse kötü. Yok, biz sizin bu başarınızı örnek alıp size yeterince destek verelim daha iyi şeyler yapın derse amenna. Yoksa Milli Eğitim meselesi gibi size ödenek yok. Her okulunuzu bir hayırsever yaptırıyor derlerse kötü. Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama bu şekilde geri dönüş olursa gerçekten o kötü.
Seçim çalışmalarında da her hafta bir bakanımızı memleketimize getireceğiz sözü tuttu. Tamam ama inşallah ikinci bahsettiğimiz konu gibi olmaz. Çünkü Kayseri gerekli destekleri alırsa o zaman şahlanır. Hayırseverlerimiz var ama devletten de yeterli destek ve ödeneğinde alınması gerekir.
O zaman Kayseri´yi kimse tutamaz.
Sporda büyük başarılar istiyorum diyor Sayın bakan.
Doğru.
Bu kadar güzel tesislerden şampiyonlar çıkması gerekir. İki gün önce bakanlarımızla spor tesislerini dolaşırken bizlere de gösterilen teveccühden de son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Bizlerle fotoğraf çekinen ve isimlerini bilmediğim sporcu kardeşlerim için sosyal medya hesabımda bir galeri açtım oradan fotoğraflarını temin edebilirler. Bu fakiri tanımaları ve fotoğraf çektirmeleri de benim için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur.
Hayatımızda bir anlam ifade edebilmek ümidi ile
Kalın Sağlıcakla.