Necmettin ÇUHADAROĞLU


FETÖ ve Yaptıkları

Önce bir genelleme yapalım. Ekonomik anlamda İhlas finansın batırılma dönemine bir bakalım. İhlas finans battığında kim kazandı .


 

Önce bir genelleme yapalım.

Ekonomik anlamda İhlas finansın batırılma dönemine bir bakalım. İhlas finans battığında kim kazandı . Aklınıza bir gelsin. İhlasın batması ile Bank Asya kuruldu. Eğer daha öncesine bakacak olursanız Turgut Özal´ı zehirleyip Mesut Yılmaza kim yol verdi ise onu takip etmek gerekiyor.

Gerçi rahmetlik Özal yüzünde en çok FETÖ palazlanmıştı o da bir gerçek işte cellatına aşık olan sevgili misali. Daha sonra 28 Şubat´ta Erbakan´a darbe yapanların yanında yer alıp, Ecevit´e şefaat dileyen bir örgüt karşımızda idi. Ama herkes es geçti.  Kendi okullarına öğrenci talebinin arttırılması için Türbanı ve imam hatipleri yasaklatıp muhafazakâr ve mütedeyyin kesimleri bu okullara mecbur eden, insanları din ile sömürüp, elde ettiği paraları ABD seçimlerinde kullanan ve İsraile peşkeş çeken, Deniz Feneri´ne iftira atıp Kimse Yok Mu´ya yol açan, Muhsin Yazıcıoğlu´na  suikast düzenleyip Desticiye yol açan, Hrant Dink´i öldürüp Diaspora´ya yol açan bunlar değil mi idi.

Dahası, dinler arası diyalog ile Müslümanı küffarlaştıran bunlar değil mi idi. Örnekleri çoğaltalım isterseniz; Baykal´a kaset kumpası düzenleyip Kılıçdaroğlu´na yol açan, MİT´e sızarak istihbaratı MOSSAD´a, ClA´ya servis eden, MİT´e sızarak istihbaratı MOSSAD´a, ClA´ya servis eden, MİT´e sızarak istihbaratı MOSSAD´a, ClA´ya servis eden, 17-25 Aralık darbesini düzenleyerek Amerikan çıkarlarının önünü açan, Uludere´yi vurarak devleti töhmet altında  bırakan bunlar değil mi idi.

Son dönemlerde, Rus uçağını düşürüp Rusya ile arayı açan, Bahçeli´yi kurultayla gönderip Akşener´e yol açmaya çalışan, 15 Temmuz´da darbe yapmaya kalkıp ekmeğini yediği halka kurşun sıkan FETÖ değil mi idi.

Peki bütün bunlar olurken biz nerede idik.

Gözyaşları ile salya sümük ağlamakla mı meşguldük.

İşte bu işin siyasi ayakları o dönemlerde isterseniz youtubeden bakabilirsiniz.  Buna Büyükşehir belediye başkanları dahil ağlamakla hadi gel, gel ne olursan ol yine gel mi diyordunuz yoksa bunlar vatan haini şerefsiz mi diyordunuz.

 Birde onlara bakmak lazım.

Bunun dışında FETÖ teröristine kim gitti biat etti?

Niye gitti?

Neden gitti?

Kimse ona bakmıyor. Neden? Demiyor. Ya da diyemiyor.  Nerede bu ülkenin vaizleri, nerede Diyanet işleri diyecek kadar dinimizle alay edenler varken, dinler arası diyalog safsatası oluştururken nerede idi hocalarınız, hacılarınız, cübbelileriniz, cübbesizleriniz.  Ceamatcileriniz, furkancılarınız nerede idi? Kayseri´yi mesken eden yeni yeni hocalarınız, televizyonları işgal eden paragözler, din tüccarları nerede idi. Neden  gıkınız çıkmadı.?

Neden dinin gereğini yerine getirmediniz?

Vebaliniz büyük.

Öyle kafanıza takke üzerinize cübbe takıp dolaşmaya benzemez bu işler. Cübbenizinde takkenizinde hakkını verin. Giysileriniz üzerinizde ateşten bir gömlek unutmayın.

Utanmayın.

Dünya menfaatleri için doğruyu söylemekten de kaçınmayın.

İmam hatipler kapatılıp FETÖ örgütünün okullarına çocuklarınızı gönderirken nerede idi sizin Müslümanlığınız söyleyin nerede idi?  Üniversitelerde ikna odaları kurdurtan ve kendi özel üniversitelerine ikna odalarına girmeyi reddeden türbanlı öğrencileri alan ve onları militan olarak yetiştirilirken nerde idiniz?

Oyunu görmediniz mi? Yoksa oyunu bozmak için aman boş ver mi dediniz?

Haksızlık karşısında neden sustunuz?

Hani âlimin ölümü âlemin ölümü idi.

Siz milleti öldürdünüz.

 Vatanınıza, Kuran´ınıza, Devletinize sahip çıkmadınız. Nerede kaldı Müslümanlığınız?

Söyleyin ha nerede.

Bu işin din boyutu.

Gelişmemiş ülkelerde din en büyük afyondur. Afyonu içen yattı, uyudu.  Hasan Sabbahın müritleri misali o zaman uyuyan hücreler şimdi hem devletçi hem de İslamcı oldu ve karşımıza çıktılar. Kendini ıslama adamış birisi çıkıp ta bunlar yalancı demedi, diyemedi. Halkta zaten koyun misali bunların oturmalarına ve sözde dini sohbetlerine gidip hipnoz edildi. Sonuç, kafayı yemiş bir toplum. Aklını kiraya vermiş bir kitle.

Sonrası ise tam bir hüsran.

Kaybolan yıllarımız ve kaybeden ülkemiz.

Kalın Sağlıcakla.