Necmettin ÇUHADAROĞLU


EKABİR


Ekabir terimi Kayseri´ye has bir terim, büyükler ileri gelenler, akıl danışılan kişi anlamına da gelir. Bu tür insanlar her memlekette v ar. Yazdığımız her yazıyı birileri alıp ?´ekabirler´´e götürüyorsa ve bak sizin için sizin adamınız şunları yazmış diyorsa demek ki iyi yoldasınız. Bunu derken de bayağıda düşman sahibi olmuşsunuz demektir.

Varsın öyle olsun.

Biz fani âlemde hak vakii oluncuya kadar doğru bildiğimiz ve hak saydığımız şeyleri anlatmaya devam edeceğiz.

Bundan dönüş yok.

Ne makamlar aldatır bizi ne de üç günlük dünya hasletleri.  Gök kubbede hoş bir seda bırakmak niyetimiz o kadar.

Bu arada Kayserinin dedikodu üretme merkezleri çalışmaya devam ediyor. Kısaca biz onlara DÜM dediğimizi söylemiş hatta daha da ileri gidip hergün dedikodu üretim merkezine laf taşıyanlara da dümbük dediğimizi ifade etmiştim. İfademin arkasındayım.

Gelelim konumuza;

Bir FETÖ gerçeği karşısında neler yapıldı, neler yapılmadı hep konuşulup duruyor. Şunlar alındı, bunlar alınmadı? Gibi serzenişlerde yok değil ama bu katil örgüt bizlere çok ama çok şeyde kaybettirdi.  Zatı alleleri duymaz ama buradaki hala splantıları olanlar duyar belki. Türkiye bu olaylarla ne kaybetti?

Zaman kaybetti.

Para kaybetti.

Güç Kaybetti.

En başında ise insan kaybetti. Şehit verdik, gazi verdik. Bak gündem nasıl değişti. PKK yı bile konuşmaz olduk. Bu böyle olunca da FETÖ terör örgütüne bir şeyler söylemek gerektiğine inanıyorum.

Örgüt başına mektup;

Keşke okullarında gül yüzlü insanlar yetiştirse idin. Hakkı arayan ve hakkı söyleyen gençler yokmuydu elinde. Ajan yetiştirdin, casus yetiştirdin. Ülkeyi neredeyse böldün, hain yetiştirdin, zalim yetiştirdin. Milletin kalbinde derin yaralar açtın.

Mutlumusun?

Bunca insanın vebalini aldın. Kurunun yanında yaşı da yaktın. Sırf Allah rızası için bu işlere girmiş olanları nasıl vatan haini yaptın?

Hesap ver.

Huzuru mahşerde senden ne kadar insan davacı olacak biliyormusun?

300 e yakın şehit verdiğimiz 15 Temmuzda hiç yaralılarımız yada şehitlerimizin alileleri aklına geliyor mu? Binlerce genci ömürlerinin baharında harcadın, kör bir hırs uğruna uçurumun kenarına bırakmadın. Uçurumdan aşağı yittin.

Tüm evlerde adının geçtiğinde beddua aldığını birisi sana anlattı mı? Milleti ikiye böldüğünü, ocaklarına incir ağacı diktiğini hiç anlatan oldu mu? Bunca genci kendine bağlamak için çalışıp durdun. Onların paranoyak olmasını sağladın.

Adına abi dediğin yavşaklar yetiştirdin. İslam adın gizlilik adına her şeyi mübah saydın. Kendi emellerin için gençlere gerektiğinde başınızı açın gerektiğinde içki için diye verdiğin talimatla hem dünyalarını hem ahiretlerini yaktın.

İslam adına röntgenciler, casuslar yetiştirdin.

Onlara hırsızlık yaptırdın. Sınav sorularını çaldırdın. Haksız yere insanların gelecekleri ile oynadın. Kendi gençlerini çaldırıldığın sorularla istediğin yerlere yerleştirdin. İnsanların hayatlarını kararttın. Lider tabi yatlı insanlar yetiştireceğine liderlerin yanına ajan yetiştirdin.

Ümmetin paraları ile villada oturdu. Hani Peygamber Efendimize seni haşa benzeten münafıklar, fasıklar yetiştirdin. Sen Muhammed e(sav) kurban ol. Onun bastığı ayak izi olamazsın. Ümmetten aldığın paralarla rahat bir hayat yaşadın. Dış ajanların ellerinde maşa oldun. Ye kürküm ye hayatında bir sonu oluğunu unuttun.

Sonunda hiç evlenmeyen, sünneti unutan, ayeti haşa inkar eden  sapık bir zihniyetin temsilcisi oldun be vesselam.

Daha yazmaya devam edeceğim ama değmezsin.

Bu ülkeye bu kadar zarar veren birinin daha iyi anlatılması için arada sırada dokunduracağım sana ?..

Kalın Sağlıcakla.