Erhan KAN


DURUMUN EN NET FOTOĞRAFI

Kayserispor´a gelen transfer yasağının duyulmasının ardından Erol Bedir ve yol arkadaşları önemli bir adım atmıştı.


      Kayserispor´a gelen transfer yasağının duyulmasının ardından Erol Bedir ve yol arkadaşları önemli bir adım atmıştı. Kulübün içinde bulunduğu mali yapıyı en ince detayına kadar resmi siteden açık-layarak, olaylara herkesin vakıf olmasını sağladı. Şimdi taraftar, Kayseri halkı ve şehrin önde gelenleri durumu çok ama çok iyi biliyor. Yani, Kayserispor´da durum hiçte iç açıcı değil. Bu durumdan kurtulmanın yolu da Erol Bedir ve arkadaşlarına ciddi oranda destek olunması.

 

                 ******************

   Yani olayların geneline baktığımızda yapılan açıklama hedefine ulaştı. Dün kaleme aldığım köşe yazım da da bu konuyu değerlendirmiştim. Şimdi bazı gerçekler daha net ortaya çıkıyor. Bu durumun kamuoyuna arz edilmesi bir anlamda mesaj niteliği taşıyor. Erol Bedir ve arkadaşları bu açıklama ile birilerine (!) ´´Bakın arkadaşlar durum bu. Sizler destek vermezseniz biz bu işin altından kalkamayız´´ demiş oluyor. Bana sorarsanız izlenen yol son derece manidar.

 

                 ******************

   Kimseye açıktan gelin bu işin ucundan tutun denilmese de yapılan açıklama ile ´´Biz ortaya koyduk. İsteyen üzerine alınır yardım yapar. Yoksa bu kulübün geleceği parlak değil´´ şeklinde bir izahı var bu durumun. Zira daha Olağanüstü Genel Kurul´a günler var. Yani birilerinin işten vazgeçmesi söz konusu olabilir. Bu konuda atılacak adımlar önümüzdeki süreçte yaşanacakları ortaya koyacaktır. Bana sorarsanız izlenen yol son derece iyi. Neden mi? Kimden bu döneme kadar açıktan yardım istendiyse hep tersi yaşandı da ondan.

 

                 ******************

   Şimdi durumu herkes biliyor. Yani bunun Erol Bedir ve oluşturacağı yönetim tarafından karşılanması imkansız. Ama bu şehrin meselesi ise Erol Bedir ve arkadaşları öncülük ediyor. İş ise şehri yöneten, ve bu şehrin her sorunu karşısında sorumluluk hisseden herkese düşüyor. Erol Bedir, sorunun adını koydu, fotoğrafını çekti ve kenara çekildi. Bundan sonra iş bu durumu ve fotoğrafı anlayacak yada anlamayacaklarda...