Metin SÖNMEZ


DOĞRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE!

Bakkalda gazoz açar gibi bir genel kurul yaptık.


 

Bu kadar ucuz ve basit. Kayserispor adına vır vır konuşanların sırra kadem bastığı, ?Gel başkan ol? denilen isimlerin ise binbir mazeret ürettiği sürecin ardından kulübün İdari Menajeri Ahmet Yıldız´ın omuzlarına bırakılan Başkanlık unvanı sonrası çıkılan Karabük maçından kimsenin umudu yoktu aslında.
Sarı-Kırmızılı takım da çok iyi başlamadı maça. İlk yarı tatili öncesi moralsiz, keyifsiz, parasal sorunun yumak yumak büyüdüğü Kayserispor, tam rakibine karşı mahkûm oluyor dediğimiz anda, kazandığı penaltı ve öne geçmesi, bununla birlikte rakipten Danny´nin atılmasıyla kendine geldi, Welliton ve Nakoulm ile de inanılmaz gol pozisyonlarını çömertçe harcadı. Aslına bakarsanız, ilk 45 dakika sonunda maç çoktan bitebilirdi ama gol ayakları fena halde yetersiz kalınca skoru arttırma imkânı olmadı.
Soyunma odasının dönüşünde garip şeyler oldu. Karabük 10 kişi ile yüklendi ve inanılmaz pozisyonlar buldu. Karşılaşma, karşılıklı git gellere döndü. İki takım adına da orta alanın çabuk geçildiği ilginç pozisyonların art arda yaşandığı karşılaşmada, Kayserispor bitime doğru, suskun golcü Welliton ile farkı 2?ye çıkardığında maç bitmişti çoktan. Sonrası teferruattan öteye geçmedi. Bir başka anekdot ise sarı-kırmızılı takım, 16. Haftada ilk kez bir maça gol yemeden ve galibiyet ile tamamlamayı başardı. Hâsılı, devre arası tatiline gidilirken 9 puanlı Kayserispor´un ne pahasına olursa olsun, bu 90 dakikayı 3 puanla tamamlaması muazzam bir iş oldu.
Doğrusunu söylemek gerekirse, bundan sonrası çok daha önemli.
Bir? Acilen adamakıllı bir yönetim oluşturulmalı ve bunun için çok geç olmadan harekete geçilmeli.
İki? Parasal sorun mutlaka hal yola konulmalı.
Üç? Şehrin ileri gelenleri, bu takıma sözde değil özde sahip çıkmalı.
Yoksa, ne dün alınan galibiyetin önemi kalır, ne de Kayserispor.

 

Halim Kaya
26.12.2016 13:04:42
Kayserispor-Kardemir Karabükspor maçında, hakem Halil Umut Meler´in yaptığı büyük bir hata ile 3 puanı haketmedik"Kayserispor´un galibiyeti; ?Karabükspor ?1?eksilirse olurdu.Öyle de oldu?.deseydiniz eğrisi ve doğrusu olurdu..

Atila Öz
27.12.2016 00:47:30
Metin kardes, Bu ne hal ve bunun asli nedir ne olacak bu kulubun hali. Gelecegi nasil goruyorsun. Selamlar butun arkadaslara.